En gammel favoritt

  • 16.04.2016, 11:53

- all happiness depends on a leisurely breakfast -

Hei!  Takker så mye for tålmodigheten deres i disse dager - det er virkelig fint med forståelse når en ikke får tid til å rekke over alt! I dag tenkte jeg uansett å starte dagen med å titte innom her, før jeg går løs på eksamenen min. Har plassert meg i senga med alt jeg trenger for å overleve her i et par timer, for på stua hadde jeg ikke klart å konsentrere meg for alt i verden. Stakkars samboeren er syk, rastløs og vil ikke annet enn å dra på trening, så er spent på hvor mye uffing og offing jeg kommer til å høre fra stua i løpet av dagen.. ;-) Tenkte å ta han med på en luftetur når jeg trenger pause sjæl, da. Er jo så fint vær!En leser kommenterte at hun husket at jeg for mange år siden hadde anbefalt knekkebrød med italiensk salat, salami og agurk.. Haha, alt dere kommer opp med innimellom. Helskjønt! Uansett, jeg fikk jo veldig lyst til å prøve, for det hørtes jo veldig godt ut ;-) Så, nå er jeg altså småhektet på min gamle favoritt igjen. Haha herregud hvem bryr seg.

Hva skal dere i dag?
Henriette Celin

16.04.2016 kl.12:44

Så veldig godt ut!

Du får ha lykke til med eksamens lesingen, og ha en fin dag (:
Martha

17.04.2016 kl.21:58

Åh, kjære vene, nå fikk jeg minner tilbake til sommeren hvor jeg spiste dette (knekkebrødet med pålegget) heeele tiden. Mon tro hvor jeg fikk dén ideen fra? hahaha herregud så moro! Hadde helt glemt det, men husker at jeg likte det skikkelig godt nam :-)

18.04.2016 kl.12:32

Jaaaa!!! Har tenkt på det der mye i det siste, men klarte ikke huske hva jeg pleide å ha under salamien. ble helt avhengig da du skrev om det på bloggen første gang, hahaha


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©