Blue bomber

 • 16.04.2016, 19:13

BOMBER VINTAGE
SKJØRT RICH & ROYAL
TOPP KAREN BY SIMONSEN
SNEAKERS REEBOK
VESKE TIGER OF SWEDEN
POMPOM GINATRICOT
Haha, så ble det ikke jobbing med eksamen likevel, gitt. Jørgen er sånn halvveis på utkikk etter en deltidsjobb, så i dag har vi spasert rundt med søknader til de aktuelle butikkene. Måtte jo utnytte godværet, si! Har jo vært en helt fantastisk lørdag, så det hadde nesten vært trist å sitte innendørs i hele dag. Får trøste meg med at jeg enda har ei uke på å bli ferdig - fra mandag er det fullt kjør og da skal jeg bo sånn halvveis på biblioteket. Går jo faktisk ikke an å konsentrere seg 100% hjemme, med alt av fristelser tilgjengelig. Er det ikke merkelig, hvordan alt som ellers er helt gørr, blir sjukt fristende under eksamensperioden? ;-)

På kvelden er det uansett helt umulig å få til noe som helst, så nå skal jeg hoppe i dusjen og så skal vi snurre film! I det siste har vi bare sett komedier og annen lett underholdning fordi jeg ikke gidder å tenke når jeg først slapper av (haha), men i dag frister det ordentlig med en skikkelig god film. Gleder meg! Håper dere får en fantastisk kveld videre, om det så er på byen eller i sofakroken ♥​

Likte du antrekket?

Knitted everything

 • 13.04.2016, 17:10

CARDIGAN SAMSØE SAMSØE
GENSER DESIGNERS REMIX
BUKSE INWEAR
SNEAKERS ADIDAS
VESKE LOUIS VUITTON
SOLBRILLER RAY-BAN
- merino wool keeps me warm on chilly days -

Min nesten beste venn, sola, er tilbake i Oslo! Det er riktignok fortsatt ganske kaldt ute, så da benytter jeg muligheten til å kjøre lag på lag. Det aller beste jeg vet er å pakke meg inn i endeløse mengder plagg av deilig ull, spesielt denne sjukt godt brukte cardiganen fra Samsøe. Jeg kjøpte den for nærmere to år siden og kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har gjort et bedre kjøp. Bruker den til alt!
FOTO: IDA ANGVIK

Jeg har, som jeg sikkert har nevnt, eksamen. Kombinert med jakting på leilighet, planlegging av visninger og utleie av vår nåværende boplass har den mildt sagt blitt nedprioritert og det stresser livskiten ut av meg. Haha! Det er jo ofte sånn at det aller kjedeligste blir satt nederst på prioriteringslisten, men det er helt nødt til å snu, for jeg skal komme i mål og sikre meg en likenes karakter, om jeg så må bøtte nedpå litervis med Redbull natt til innlevering. Har heldigvis ei god uke igjen på meg med fri fra jobb, så planen er å gå i høygir på skolefronten og heller sysle med boligjakt og alt som hører til i pausene. I can do this!

Likte du antrekket?
 

Black & white

 • 30.03.2016, 19:00Nå er jeg sikkert i ferd med å fornærme alle jenter og kvinner i hele Norge, men: fy søren så kjedelig, stygt og lite kult det er med sorte, smale jeans?! Jeg går jo så og si aldri i jeans what so ever lenger (sett bort i fra mine elskbare boyfriend jeans), men i mangel på rent tøy gikk jeg i dag for den sorte varianten - i likhet med resten av Oslo. Tenkte egentlig ikke over det før jeg så resultatet av antrekksbildene, for fyttirakkern, så tamt det er. Og det er bare jeansen sin feil, faktisk ;-) Se for dere ei kul slengbukse, en chinos eller en dressbukse isteden - egentlig alt annet enn sorte, smale jeans. Haha! Eller kanskje har jeg bare gått så lite i dem i det siste at jeg føler meg helt malplassert... Either way, det blir en stund til neste gang!

SKJERF SELECTED FEMME
KÅPE DESIGNERS REMIX
VESKE BIANCO (LÅNT AV IDA)
JEANS DR.DENIM
GENSER TIGER OF SWEDEN
BOOTS SAMSØE SAMSØE
Kanskje det var de sorte jeansene som ødela førsteinntrykket mitt i banken i dag? Haha! Etter en solid peptalk fra Ida var jeg mer enn klar for å gå ut av banken med tilbud om lån og realisere drømmen om egen bolig. Men, den gang ei! Det gikk faktisk skikkelig dårlig og jeg ble ordentlig nedfor, men jeg gir ikke opp riktig enda og håper at jeg finner en bank som kan gi meg et godt tilbud. Kanskje dere vil hjelpe meg litt, forresten? Jeg oppfyller alle krav banken stiller, sett bort ifra kravet om en årsinntekt på over 220 000 kroner. Det er jo fysisk umulig for meg å tjene så godt som student, så da ser jeg ikke helt hvordan jeg hverken i år eller de neste par årene kan få kjøpt en leilighet. Men, så vet jeg jo likevel om flere studenter som har kjøpt leilighet og derfor vet jeg jo at det må finnes en annen måte! Help me out, please.

Nå skal jeg drukne sorgene i taco og Friends ;-) Haha, neida! Jeg er ikke så lei meg altså. Men jo, jeg skal faktisk spise taco og se Friends og kose livskiten ut av meg i kveld! Det er jo tross alt onsdag!

Likte du antrekket?

When in doubt wear red

 • 25.03.2016, 21:58JAKKE OG KJOLE DESIGNERS REMIX
HEELS DINSKO
VESKE MARKBERG
SUNNIES RAYBAN
ACCESSORIES WEEKDAY/H&M

God kveld! Er ikke dette settet bare helt nyydelig? På bildene ser det veldig rødt ut, men er mer rustfarget in real life. I'm so in love! Jeg kler veldig godt sterke farger, men bruker det nesten aldri - dette ble jeg derimot helt forelsket i. Når jeg legger såpass mye penger i så få plagg tenker jeg alltid på hvor bruksvennlige de er. Kjolen egner seg like godt på fest som til hverdags og jakken funker til absolutt alt. Jeg gleder meg til å kombinere dem med resten av klesskapet, men i første omgang ville jeg vise dere plaggene sammen, som de i teorien jo er ment til å være :-) Akkurat dette antrekket hadde jeg faktisk på når vi dro på byen på onsdag og i den anledning vil jeg bare hylle de fantastiske hælene jeg har på. Vanligvis er det intet annet enn smerte å velge heels på byen, men på onsdag kunne jeg liksågodt gått i joggesko uten å kjenne forskjell ;-)

Likte du antrekket?

Black black black

 • 19.03.2016, 19:15SKINNTIGHTS RICH & ROYAL
CARDIGAN FREEQUENT
TOPP SAMSØE SAMSØE
VESKE MARKBERG
SANDALER NLY SHOES
Likte du antrekket?

Lace it up

 • 17.03.2016, 15:01SKINNJAKKE SAMSØE SAMSØE
KJOLE FREEQUENT
SKJØRT DESIGNERS REMIX
VESKE MARKBERG
HEELS DINSKO
SUNNIES RAYBAN


Oh my, jeg er helt forelsket i dette været! I går klarte jeg ikke å dy meg og gikk for skjørt.

Jørgen: "Kristine, du kan jo ikke gå i skjørt. Du er jo syk i tillegg!"
Kristine: "Hallo. Jeg går ikke bare i skjørt, jeg går i et langt skjørt.."
Jørgen: "..."

U feel me, right? Jeg var jo ikke ute i lange tiden uansett, for jeg hadde jo bare vært på skolen og gjort et par ærender i byen. Når vi tok antrekksbilder innså jeg at jeg sto der uten jakke og bukse og bare: "Jørgen, seriøst. Jeg står her i KJOLE og fryser ikke!! Hvor sjukt er ikke det?!", haha. Jeg er mildt sagt en sucker for fint vær og blir i så innmari godt humør når det er sol og plussgrader. I tillegg er formen min stigende for hver dag som går og nå er jeg både feberfri og får sove om natten. I natt sov jeg i elleve (!!) timer. Jørgen sa farvel 07:30 i morges når han dro på skolen og når han kom tilbake kl 11:00 lå dette udyret fortsatt i sin dypeste søvn. Haha! Tror jeg trengte det, da. Er latterlig sliten i både kropp og sinn for tiden og skjønner ikke helt hva det kommer av, så denne påskeferien tror jeg aldri har vært mer velkommen enn nå. Èn vakt på Companys på lørdag før jeg sier takk og farvel til hele Oslo på ei god uke - det blir så deilig.

Likte du antrekket?

Fluffy & laidback

 • 08.03.2016, 15:13FUSKEPELS: SAMSØE SAMSØE
SKJØRT: RICH & ROYAL
SNEAKERS: ADIDAS
VESKE: MARC BY MARC JACOBS
FOTO: IDA

Hei girls! Nå blogger jeg fra den koseligste kjøkkenkroken EVER, hos Ida. Jeg, Ida og Henriette feirer kvinnedagen med en real girls night ;-) Nå står det rundstykker i ovnen, for vi skal spise lunsj og lese litt til eksamen før vi tar "kvelden" med taco, et par flasker vin og PIMP (!!). Sistnevnte er så sjukt nostalgi, så jeg måtte bare røske med meg en pakke når vi var på butikken. Det heter vel egentlig vannis, men i Trondheim kalte vi det alltid pimp. Ah, them memories.

Håper alle får en fantastisk dag! Spis god mat, le og KOS dere på dagen vi feirer for det sterkeste kjønnet ;-)

Likte dere antrekket?

Black is my happy color

 • 04.03.2016, 20:00

Trenchcoat og Boots Samsøe Genser Ginatricot Skinnbukse Rich&Royal Veske Mulberry Solbriller RayBan Fuskepels Tiger of Sweden

Gårsdagens nesten helsorte antrekk ble knipset av Ida, i den mest brutale vinden jeg har kjent på en stund. Det vises forsåvidt også på bildene ;-) Når det er så kaldt og guffent i luften som i disse dager sverger jeg til lag på lag, så i går hadde jeg faktisk på meg FIRE lag med overdeler. Det hjalp derimot lite uten bedre sko, så jeg følte meg veldig smart når jeg vandret rundt i Oslo med en kokvarm overkropp og søkkvåte tær.

I kveld er det date night med mannen! Taco, gullrekka på TV'en og sørlandschips med dip til snacks. Åh, jeg har gledet meg i HELE dag. Jeg husker ikke sist jeg spiste meg så stappmett at jeg det gjorde vondt, men det skal jeg jammen bli i kveld. Jeg ELSKER mat og mat er LIVET ♥

Likte du antrekket?

Faux leather pants & knitted favorite

 • 29.02.2016, 14:02Boots Samsøe Skinntights Rich&Royal Cardigan Monki Genser Designers Remix Veske Markberg Solbriller Ray-Ban

Hei! Disse bildene tok vi i går. På en søndag altså. Jeg måtte uansett dra med meg samboeren ut for å fotografere ham til eksamensoppgaven min, så tenkte vi kunne ta noen antrekksbilder i samme slengen. Med solbriller på nesa og dott på hodet går det liksom greit, men jeg skjønner virkelig ikke dem som gidder å stæsje seg opp utover det. På en søndag altså. Det er den éne dagen i uka hvor joggisen er hellig! Who's with me?

Nå er jeg på forelesning, men i går fikk jeg beskjed om at Mari er i Tigerstaden, så rett etter skolen blir det et gledelig gjensyn med denne frøkna. Håper vi kan sette oss ned en plass for en deilig lunsj, for jeg er så sulten og har fortsatt cravings på alt som kan spises ;-) Klem!

Likte dere antrekket?

Date night outfit

 • 22.02.2016, 11:16

♦ FAUX FUR & WIDE PANTS ♦

Hei mandag! I går hadde jeg den fineste søndagen på lenge, med ordentlig kvalitetstid med kjæresten. Vi dro på Tilt, en slags bar aka spillhall, og spilte en runde shuffleboard. Har dere prøvd? Så moro! Videre tok vi turen til Mr Hong, som etter x antall Google-søk var den eneste restauranten jeg fant som serverte buffet, hehe. Men det angret vi virkelig ikke på! Man plukket kjøtt og grønnsaker selv, så på mens maten ble woket sammen og videre kunne man tilføye det man måtte ønske av salat og sauser. Vi koste oss gløgg ihjel og Jørgen fikk en ny favorittrestaurant ;-)

Tiiidlig i morges dro mannen til Molde og som alltid er det skikkelig kjipt å bli igjen i Oslo. Faktisk blir jeg ordentlig smådeppa og det skremmer meg skikkelig. Har jeg blitt så uselvstendig? Så avhengig av et annet menneske? Jeg klarer ikke helt å sette ord på det og jeg veit jo at det høres helt sjukt ut, men jeg håper ikke jeg er alene om å føle det sånn av og til. Heldigvis er det bare i dag jeg har fri, for resten av uka skal jeg på jobb hver dag. Det ble ingen vinterferie, men cash is king ;-) Det er viktig å holde seg opptatt!Faux fur Samsøe Bukse InWear Genser Bikbok Sneakers Adidas Veske Mulberry Solbriller RayBan

Håper mandagen blir fin! Kanskje har noen av dere vinterferie? 

On top of the world

 • 15.02.2016, 19:49


Bukse InWear Genser Tiger of Sweden Sneakers Reebok
Simple as that


Når jeg hverken har inspirasjon eller motivasjon på klesfronten og verst av alt: bor i en koffert, ender jeg alltid opp med løse bukser og en oversized genser. Man ser hverken smashing eller pyntet ut, men har i hvert fall en helt grei hverdagslook.

Denne mandagen har vært litt søndag for min del. Jeg kom hjem så innmari sent fra Trondheim i går og ble møtt av en ivrig samboer, røde roser og et håndskrevet kort. Han vet hva jeg liker og hva som skal til for å sjarmere meg ;-) Uansett ble kvelden evig lang og døgnrytmen min deretter, og i dag kjente jeg at jeg trengte fri. Fri fra alt. Jeg droppet forelesning med god samvittighet og har ikke gjort annet enn å se på Carrie the Diaries, spist mat og koblet helt av. Det var veldig deilig og helt nødvendig, for nå er jeg mer enn klar for å kicke ass resten av uka. Det er lov å ta en pause når man kjenner at det trengs.

U like?

Stripes underneath

 • 08.02.2016, 18:33

God mandag! Herregud, som det regner?! Har vært en imponerende kombinasjon av regn, snø og slaps i hele dag. Var lite kult å ta antrekksbilder i dette været, men med Ida som selskap var det heldigvis overkommelig ;-)

Jeg har gledet meg til jentetur til Trondheim i en GOD stund nå, men tanken på at vi faktisk skal samles har vært så fjern oppi alt hverdagskaos at jeg helt har glemt at jeg faktisk drar dit på onsdag! Nå bor jo jentegjengen spredt rundt om i Norge, så det skal bli så innmari fint å se dem igjen. Ingen som får meg til å le like høyt! I tillegg benytter jeg muligheten til å se mamma og lillebror, så de skal jeg bo og være med fra onsdag til fredag. Moro å være med dem også, altså ;-) Poenget var uansett: Det må pakkes! Jeg har en travel timeplan med jobb og skole i morgen, så i kveld skal alt stå klart til avreise. Hurra!


Knit Designers Remix Stripet genser Freequent Bukse 5 units Boots Samsøe

Kiss

Classic and relaxed

 • 03.02.2016, 15:05


Boots Samsøe Dressbukse Karen by Simonsen Skjorte BikbokJeg, Henriette og Ida har vært på biblioteket siden 08:00 i dag, for å sikre oss pensumbøker, haha. I går kom vi klokken 10:00 og det var tydeligvis alt for sent, så for å kunne gjennomføre den siste delen av eksamen som krever pensum måtte vi stå klare idet biblioteket åpnet dørene i dag. Men det gikk greit altså, man får jo så mye mer utav dagen når man står opp tidlig og i tillegg kan jeg endelig krysse av enda en eksamen på lista. Done and done!

I kveld er jeg og Jørgen invitert på spillkveld med vin og kos til fine venner som akkurat har flyttet inn i ny leilighet. Jeg gleder meg sånn til litt sosialt liv igjen, for jeg har jo ikke gjort annet enn å tenke på skole, jobb og blogg i det siste. Det er viktig å ikke glemme hverdagskosen!

Kiss

My most used coat

 • 01.02.2016, 19:44


Sneakers Adidas Skjørt Rich&Royal Kjole/genser Freequent Kåpe Designers Remix Armbånd Hermès Veske Mulberry Skjerf Soaked in Luxury Solbriller RayBan

Denne kåpa har vært min beste venn gjennom både vinter, høst og tidlig vår i snart to år. Så utrolig myk og med en så dyp V-utrigning at stoore ullskjerf får nok plass til å boltre seg på. Når den er såpass oversized får jeg godt med plass til tjukke gensere på vinteren - og alene funker den fjell på dager som i går, hvor gradestokken endelig viste rødt. Ett av mine beste kjøp! Det gjelder forsåvidt også skjørtet jeg har på, som jeg seriøst bodde i en liten stund. Mer komfortabelt enn joggebuksa, til og med ;-)

Ironisk nok skulle det begynne å snø allerede dagen etter, altså i dag, og jeg kunne liksågodt lagt meg ned for å grine, haha. Men, til og med jeg skjønte jo at det var litt for godt til å være sant når sola kom på besøk i går ;-) Nå må jeg ut av dørene på tross av sludd i trynet, for jeg skal på personalmøte med de skjønneste kollegaene mine - vi ses!

Kiss

Boyfriend jeans

 • 27.01.2016, 19:45

Jeans Only Sneakers Adidas Cardigan Samsøe Tee Brandy Melville Skjerf Soaked in Luxury Kåpe Designers Remix

Jeg går nesten aldri i blå jeans lenger, men akkurat denne går jeg aldri lei av. Kanskje det mest brukte plagget i hele min garderobe gjennom tidene! Det er vanskelig å finne den perfekte boyfriend-buksa, men denne er slitt og nøytral i vasken, smal all over (men fortsatt med tendenser til baggy) og høy nok på livet. Med årene har hullene blitt kjempestore (i tillegg til at jeg har fikset litt på den selv), men jeg synes det er kult. Akkurat denne buksa er nok helt umulig å oppdrive, men dersom du finner ei bukse med riktig fasong er det ikke vanskelig å fikse hull selv - sjekk ut YouTube!

Camel coat

 • 22.01.2016, 15:39


Kåpe Soaked in Luxury Genser og dressbukse By Karen Simonsen Boots Samsøe Veske LV

Når alle vinterkåpene ankom butikken hadde jeg mange kunder som ønsket å gå for sort, i og med at sorte kåper betegnes som de mest tidløse og klassiske. Det kan jeg til dels forstå, men det er viktig å huske på at det finnes flere farger der ute som også er klassiske og kan kombineres med resten av klesskapet. Selv har jeg ingen sorte kåper, men en i offwhite og en i kamel. To farger som kan kombineres med alt jeg eier, i og med at jeg som oftest går i helsort under. Deilig å bryte opp litt!

Denne fra Soaked er den nyeste og ble kjøpt før årets vintersesong. Elsker at den er oversized og laidback, men med mulighet for knyting i livet dersom jeg ønsker å være litt mer feminin.

Oh, so fluffy

 • 18.01.2016, 19:01


Fuskepels Samsøe Bukse InWear Sko Adidas Veske LV

Har lenge lett etter en kort og fluffy fuskepels - this is it! Pappa, brødrene mine og kjæresten bare what the fuck du ligner på Chewbacca i Star Wars, men jeg elsker den, og den er SÅ meg. I tillegg til at den ser awesome ut er den kjempevarm, så det er bare win win. Disse bildene tok Ida når det enda var opphold ute, for nå er det hvitt og surt og kaldt og bare jævlig.

Jeg har fortært en stor porsjon spaghetti à la Kristine, skjenket meg et glass rødvin og er mer enn klar for å innta sofaen. Satte akkurat på episode 1 av "Homeland". Noen som har sett serien? Har hørt så mye bra, så nå gir jeg den et forsøk, i mangel på annet å se på. 
Gavetips og kule gaver på CoolStuff.no

Ray-Ban 3025 Aviator Solbriller fra Sunglasses Shop


hits


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©