Trendguide: våren 2016

 • 10.04.2016, 14:30

O.M.G. Jeg har brukt (hold dere fast) ÅTTE timer på dette innlegget. En hel arbeidsdag. Uten pauser (sett bort i fra tissepauser). Hvis ikke dette innlegget faller i smak så går jeg og legger meg. I'm serious. Jeg har nemlig satt meg inn i vårens trender og de ville jeg gjerne dele med dere, på en fin og artig måte! Jeg husker dessverre ikke kildene til trendene, men kan nevne type alt av motemagasiner i både Norge, Sverige og Danmark ;-) Nå er det jo ikke alle som er opptatt av trendbildet og jeg er en av dem, men jeg synes det er artig å være oppdatert likevel. Og så finnes det alltids elementer fra ulike trender som passer ens egen stil! Kjempeartig å mikse og matche fra ulike trender og ens egen stil, synes jeg.

Are you ready?


Adlinks: Stripete genser, bukser, jakke, skjørt, playsuit, blå bukser.

Sporty og lekne 70-talls vibes

Hei og velkommen til 70-tallet, atter en gang! Jeg skjønner at det kan være uvant og skummelt for mange å se 70's inspirerte catwalker - mye av det er jo too much, på tross av at mange av plaggene er modernisert til vår tid. Likevel synes jeg det er mange kule elementer å trekke inn i et ellers basic antrekk og så må man jo huske på at det er helt opp til hver enkelt hvor grensen går. Du trenger ikke kjøre på med både den mønstrede buksen OG den blå jakken i kollasjen ovenfor, liksom. Men i seg selv er jo plaggene dødskule og kan fint tones ned ved hjelp av andre og mindre synlige plagg. Personlig liker jeg aller best overdelene med flare - det kan jo være et alternativ for den som ikke liker bukser med flare, for eksempel.

Jeg vet at Bikbok har mye 70-talls mote (om de har fått eller skal få, det er jeg ikke sikker på). Bikbok har jo en veldig enkel stil og jeg tenker at alle og enhver kan finne noe der, som i tillegg er inspirert av 70-tallet. Jeg har skikkelig tro på denne trenden og håper på å se mange kule kvinnfolk iført knallfargede flare kjoler og sneakers i vår! 

 


Adlinks: Kjole, bomberjakke, topp, genser, bukser, heels.

Pastels

Denne trenden ser jo aldri ut til å forsvinne fra motebildet, haha! Rent personlig er det denne trenden jeg liker minst, men det kan ha noe å gjøre med at jeg var helt frelst for et par år tilbake. På andre synes jeg derimot pastellfarger er råfint, spesielt hvis vedkommende i tillegg har fått litt farge. Det er et eller annet med sommerbrun hud og duse farger som tiltrekker meg, ass. Synes det er så innmari fint!

For noen kan det bli litt for sukkersøtt og det skjønner jeg godt. Vi fikk inn det nydeligste skjørtet fra InWear i butikk her om dagen og det ville jeg selvsagt fotografere - men jeg valgte å style det med en tøff skinnjakke fremfor for eksempel en blazer. Med sneakers og robuste sunnies i tillegg blir det jo råtøft, ikke sant? Jeg digger i hvert fall looken og tenker at de aller fleste kunne gått i det. Meg selv, inkludert.

 


Adlinks: Jeans, denimjakke, snekkerbukse, kjole, skjørt, topp.

Denim - en klassiker

Personlig er jeg møkklei vanlige, skinny jeans. MEN jeg har derimot sjukt lyst på en snekkerbukse! Litt vrient å finne fordi jeg har så lange bein og kort overkropp, men jeg har fortsatt troen ;-) Mange forbinder denim med jeans og det skjønner jeg godt, men det finnes så innmari mye mer! Kjoler, topper, skjørt og jakker. Selv eier jeg en vintage Levi's jakke som jeg gleder meg til å ta i bruk når gradestokken sier ja, samt et denimskjørt med knapper foran.

Mange synes det er tøft å kombinere denim på denim, men det gjør jeg aldri selv. Blir litt too much for min del, for SÅ glad i dongeri er jeg altså ikke, haha! Når det er sagt: ett dongeriplagg i seg selv er jo verdens enkleste sak å kombinere med absolutt alt annet i klesskapet, så jeg ville definitivt investert i en jakke, en kul bukse eller et skjørt. Knallfint til skinn er det jo også!

 


Adlinks: Grønn kjole, rød kjole, blazer, topp, magetopp, skjorte.

Grafiske striper

Åh, jeg elsker striper og det tror jeg at jeg vil gjøre for alltid. Jeg regner med at typ. ALLE eier ett stripete plagg, og det lover altså godt dersom en har interesse av trendbildet ;-) Men, ekstra artig er det at det i vår også fokuseres på grafiske striper! Altså, ikke bare en straigt up og helstripet genser, men gjerne i forskjellige farger, striper med ulik bredde, striper i kryss og tvers.. You name it. Jeg falt helt pladask for den grønnstripede kjolen i kollasjen - tenker at den hadde vært dritkul med sneakers, sommerbrun hud og løse bølger i håret. Og i tillegg var den på salg, så kanskje.. ;-)

Her vil jeg også bare nevne at på bildet av Ida stylet jeg en høyhalset, stripet pologenser inni en skjortekjole. Resultatet ble dritkult, laidback og samtidig hverdagslig pyntet. Det er jo en idé til alle som er litt smålei den samme kjolen og genseren.. Kombiner dem heller sammen! 
 


Adlinks: kjole, jumpsuit, playsuit, topp, blazer, shorts, sort topp.

Romantic vibes

Romantiske blonder og silke slår heller aldri feil. Vårens trender for 2016 tilsier at disse plaggene også i år er hjertelig velkommen :-) Personlig har jeg en altfor "kul" stil til å dresse meg opp i romantiske plagg fra topp til tå, men som jeg sikkert har nevnt hundre ganger før; ett plagg eller to, kombinert med noe laidback og chill, det digger jeg. I antrekket på bildet har jeg kombinert et to die for blondesett fra InWear med en oversized blazer og sneakers. Resultatet er så meg! Og det fine er jo at jeg kunne dratt rett fra en kafédate til en fuktig tur på byen i dette antrekket, fordi det er så allsidig.

Jeg la min elsk på playsuiten i kollasjen ovenfor. Altså, har dere sett noe så nydelig? 
 


Adlinks: Kimono, playsuit, nattsett, bukse, flare bukse, kjole.

Den merkeligste og artigste trenden av dem alle er pysjamastrenden. Nå er det altså helt innafor å gå ut i det man sover i ;-) Personlig DIGGER jeg denne trenden og er på utkikk etter den perfekte "ute-pysjamas", men jeg har jo allerede toppen fra Samsøe som jeg nesten bor i. Den er jo faktisk et eksempel på hvor enkelt det faktisk kan gjøres, for dere tenker vel ikke "å herregud, hun har på pysj!" om dette antrekket? Haha. Men ja - en enkel topp som egentlig tilhører et nattsett er jo en perfekt start, for den litt sjenerte.

Så skal det nevnes at jeg digger den blå kimonoen. Herregud, så lekker! Tar jeg feil, eller er det Anette Haga som designet den i samarbeid med Nelly for en tid tilbake? Uansett! Den hadde gjort seg så sjukt godt til slengbukser, sneakers og pysjtoppen min, hihi. Ja takk til denne trenden!

Var det noe du likte?

Pointy nails for breakfast

 • 09.04.2016, 10:54

God lørdag! ♥ Jeg skal på jobb klokken 12:00, så titter egentlig bare innom for å vise dere dagens frokost.. Spisse negler, haha! Det er altså disse klørne jeg har brukt morgentimene mine på, for vi har hverken brød eller pålegg i hus og jeg konkluderte med at jeg heller ville ha kule negler på jobb, fremfor å gå på butikken. Jeg har nemlig ett skikkelig hat-elsk forhold til "pointy nails", så bestemte meg for å spare til så lange negler at jeg fikk prøvd det på meg selv, en gang for alle.Jeg har ikke filt dem HELT spisse, men de er fortsatt jævlig skarpe og jeg kommer helt sikkert til å skade noen snart. Dere vet den trange plastikken over agurken som er helt forbanna umulig å ta av? Jeg stakk og skjærte hull på plastikken med en negl, haha! Vet ikke helt hva jeg synes om looken enda, though. Kanskje de virker ekstra skumle fordi jeg valgte å lakke dem knæsjoransje... Haha!

Uansett! Ønsker dere en fantastisk lørdag :-) Nyt!

Hva synes du om pointy nails?

Color it up

 • 29.03.2016, 16:30

Annonselenker

Hei til dere! At the moment sitter jeg på skolebenken. Å stå opp 06:45 etter en påskeferie hvor sene morgener har vært et faktum, var ganske tungt. Motivasjonen til å stå opp var tre små timer på forelesning før jeg kunne ta en storhandel på butikken (helt tomt kjøleskap!!) og dra hjem for å pakke ut kofferten og lande litt etter ferien. Men, rett før jeg dro ut ytterdøra fant jeg ut at jeg skulle på jobb i dag. Haha! Og så var vi tilbake til hverdagen. Det blir uansett fint å jobbe litt - jeg har jo ikke vært der siden før påske nå og butikken bugner sikkert av vårnytt.

Speaking of: Helt siden jeg flyttet til Oslo har jeg vært så innmari flink til å ikke kjøpe klær i hytt og pine, men i det siste har jeg viirkelig slitt. Det ER så mye fint i butikkene at the moment og for en shoppeglad frøken blir det sjukt utfordrende å ikke dra kortet. Jeg dro (uheldigvis) innom Nelly og der fant jeg så mye lekkert, så i denne omgang ville jeg vise dere mine favoritter fremfor å kjøpe dem selv ;-) Får se hvor lenge jeg kan holde på sånn!
 

Grønn bomberjakke, lyseblå trenchcoat, lyseblå kjole, lyseblå bomberjakke, navy body, lys beige body, grønne laced up heels, solbriller.

Color it up! SE på de lekre skoene, da. Nå har jeg jo nettopp kjøpt meg et par sorte laced up heels, men hadde det ikke vært for dem skulle jeg veldig gjerne kombinert disse grønne til sommerbrune bein i sommer. Og så falt jeg skikkelig for begge bodyene i semsket skinnimitasjon - så innmari lekre å kombinere med strutteskjørt og slengbukser til både hverdags og fest.
 


Blå trenchcoatgrønn kjole, lyseblå blonde-BH, blå maxikjole, løvgrønn kjole, mørkeblå body, brune laced up heels, grå nøkkelring.

Blått og grønt er soleklare fargefavoritter hos meg, når det ikke går i svart. Helsorte antrekk står ikke helt i stil med sol og plussgrader ;-) Foreløpig er det forøvrig ikke noe problem at garderboen min er utelukkende sort, for i Oslo regner det som aldri før og jeg har til og med krøpet inn i parkasen min. Men, det er jo lov å forberede seg litt til varmere tider likevel, for det er nok ikke altfor lenge til sola titter frem for godt! ♥

Innlegget er forresten forhåndsskrevet, for i skrivende stund sitter jeg jo på skolen og når dere leser er jeg på jobb. Tenkte jeg måtte oppklare, slik at dere ikke blir helt forvirra ;-) Måtte forhåndsblogge for å få bloggkabalen til å gå opp i dag, hihi!

Fant du noe fint?

My daily makeup routine

 • 26.03.2016, 17:22

Jeg er ingen ekspert på sminke og det skyldes enkelt og greit at jeg ikke er så sjukt interessert i det. Sånn har det alltid vært! Jeg har for eksempel ikke tålmodighet til å stå foran speilet i mer enn femten minutter til hverdags, men dersom jeg skal på fest liker jeg å eksprimentere litt - dog med de samme produktene. Jeg har dessverre for rød hud til å gå sminkeløs, men jeg sminker meg så naturlig som jeg kan og trives veldig godt med det. Tenkte å vise dere min sminkerutine til hverdags!

Step One er huden og den er aller viktigst for meg, i tillegg til bryn. Jeg har slitt med nuppete hud i en årrekke og har heldigvis funnet produkter som hjelper, men jeg blir aldri helt kvitt de røde områdene jeg har på kinnene og rundt nesen. Jeg vet ikke helt når og hvordan de kom, men i det siste har jeg sett meg ordentlig lei og har tenkt til å sette meg såpass inn i hudpleie at jeg kan få dem bort for godt. Uansett! For å dekke dem bruker jeg Babor sin Camouflage Cream. Den er virkelig helt fantastisk og dekker alt jeg har av røde områder. I tillegg får jeg helt noia av tykke/middels tykke foundations og har i over ett år sverget til Clinique sin CC-krem. Den er utrolig lett i konsistensen, utgjør ingen skade på min hud og har solfaktor 30. Jeg avslutter med alles elskede Bahama Mama, som jeg har brukt fast i nesten tre år.Step Two er bryn! Jeg har helt umulige bryn. Hårene vokser så innmari fort og dersom det ikke hadde vært for pinsetten hadde jeg hatt brynhår i hele trynet. No kidding. De er veldig vanskelige å forme og tegne på, men jeg har endelig funnet et palett som passer dem. Make Up Store sitt brynpalett (avbildet nedenfor) har tre ulike nyanser og jeg bruker den mørkeste i vingen og jobber meg deretter innover med de lyse nyansene. BdB sin Brow Gel brukte jeg for en del år tilbake og den har jeg virkelig savnet, så den bestilte jeg nettopp hjem igjen. Nå holder hårene seg på plass ;-) For å markere brynlinjene bruker jeg igjen Babor sin Camouflage Cream, som en type fastere highlight.

BABOR Camouflage Cream (05)
CLINIQUE CC Cream (03)
THE BALM Bahama Mama
MAKE UP STORE Brow Palette
THE BALM Meet Matt(e)
BDB Brow Gel
THE BALM Manizer Highlighter
MAXFACTOR Masterpiece Max
Step Three er øyne og her sverger jeg faktisk til Masterpiece Max. Det var vel en av dem jeg brukte på barneskolen, haha! Denne gir meg uansett både lenge og volum uten å klumpe og er nok den eneste mascaraen jeg har kjøpt flere ganger. Dersom jeg har tre minutter ekstra til overs påfører jeg de to første fargene i Meet Matt(e) fra The Balm på øyelokkene og resultatet ser dere jo på bildene :-) Denne paletten har jeg hatt i nesten fire (!) år og den bruker jeg på fest også, men da inkluderer jeg også den tredje og mørkeste fargen i paletten. Perfekt til duse, smokey eyes! Og som en aller siste finish påfører jeg The Balm sin highlighter på kinn, neserygg og under øyebryn.

Simple as that! Håper du liker ♥

New pair of shoes

 • 16.03.2016, 15:26Sjekk ut disse, da! Jeg er i helt elendig form om dagen, men i dag har jeg heldigvis ikke feber - klarte å kave meg opp av senga for en tidlig forelesning og etter endt økt måtte jeg gjøre et bittelite ærend og det var da jeg gikk rett på mine splitter nye lace-up sko. Jeg har nemlig kikket litt på ulike varianter med snøring, men jeg er jo så kresen og hadde, ikke overraskende, sett for meg akkurat hvordan de skulle være. Det har gjort jakten litt vanskeligere! Men som jeg sier til kundene mine: Du finner det du leter etter når du ikke leter ;-)

Best av alt var at de ikke kostet meg mer enn 400 kroner på Din Sko og at de i tillegg er fantastiske å gå i grunnet den tykke hælen. Jeg tror ikke jeg hadde orket å koste på meg en altfor dyr sko i disse dager, så det var virkelig helt perfekt. Disse gleder jeg meg til å bruke til både hverdags og fest - de er jo så kule med alt fra kjoler til boyfriend jeans.

You like? ♥

My bag collection

 • 12.03.2016, 14:30

I spørsmålsrunden var det en leser som ønsket å se veskesamlingen min, så den tenkte jeg å vise dere i dag! Det er ingen hemmelighet at jeg er over gjennomsnittet glad i vesker, men jeg har ikke overveldende mange av dem - det har jeg aldri hatt hverken samvittighet eller økonomi til. Jeg blir litt forundret over jenter som kjøper seg svindyre merkevesker, kaller det en investering og selger dem et par måneder etterpå, for å kjøpe en annen variant som er "i vinden". Jeg tenker jo at når man først legger en del tusen i det, så er det fordi man har tenkt på den spesifikke vesken over lengre tid og er sikker på at den vil vare i mange, mange år. Det fine med en investering er jo nettopp det. Sånn har det i hvert fall alltid vært for meg og det er jeg veldig glad for. Det er ikke en uvane jeg har lagt til meg fordi jeg vasser i penger - det er en genuin interesse jeg har hatt siden jeg først begynte å tjene mine egne penger på Peppes Pizza i 2011 og kunne spinke og spare til jeg endelig fikk råd.

Mulberry Alexa var mitt aller første veskekjøp og jeg var så stolt! Jeg gikk i tiendeklasse og hadde spart i en hel evighet, så det var mildt sagt en fornøyd frøken som tok turen til Svarstad på Moa i Ålesund med både bankkort og en haug kontakter. Denne bruker jeg når jeg skal på shopping, gjøre ærend, på kafé- og restaurantbesøk, til venninner o.l. Den har ikke plass til Macbooken og bøker, men alt annet. Jeg har alltid likt Mulberry fordi veskene er så stilrene og klassiske, med små detaljer som skiller dem fra andre brands. Det skal likevel sies at det kun er Mulberry Alexa og Lily jeg har hatt lyst på i kategorien vesker - mens i kategorien tilbehør, der kunne jeg gjerne tatt alt ;-)

Markberg Anine Crossbody Bag er mitt nyeste veskekjøp og den kjøpte jeg fordi jeg sårt trengte en veske jeg kunne ta med på byen, fest o.l. Tidligere har jeg brukt Alexa'en til nettopp dette, men jeg synes den er for dyr til sammenkomster hvor det blir servert alkohol ;-) Markberg har jeg hatt et godt øye til siden jeg startet å jobbe hos Companys og jeg elsker den kule og litt røffe stilen over veskene de fører. Jeg forelsket meg helt i Anine fordi den er rund og i grovt, ruglete skinn. Perfekt til alle anledninger hvor jeg ikke trenger mer enn mobil, bankkort og annet småtteri!Louis Vuitton Neverfull kjøpte jeg i første- eller andreklasse på videregående og den har jeg blitt så innmari glad i. Jeg hadde siklet på farmor sin i evigheter og begynte å lete på Finn.no og Bazar.no (som nå er nedlagt) etter en pent brukt modell. Etter en good stund fikk jeg endelig fatt i en! Jeg bruker den på skolen, på stranda og som reiseveske, for den rommer virkelig alt jeg trenger og mer til. Jeg er veldig glad i Louis Vuitton og synes det er synd at det ofte blir assosiert med fake og harry, bare fordi det lages og selges så mange kopier. Det er jo tross alt et brand som har eksistert i mange, mange år og som virkelig har gjort suksess! Dessuten elsker jeg hvordan både yngre og eldre kan bære en Louis Vuitton - det skal godt gjøres å lage så klassiske, tidløse og spesielle vesker at alle aldersgrupper kan bære dem like kult!

Marc by Marc Jacobs Francesca kjøpte jeg omsider etter å ha lånt mamma sin mer enn jeg fikk lov til. Jeg elsker de røffe detaljene, den posete fasongen og det ruglete skinnet. I tillegg er den virkelig en drøm å bære på! Jeg kan fylle den med bøker og Macbook og kamera og alt, men den føles aldri tung å bære fordi den har så sinnsykt gode og stabile håndtak. Den er perfekt laidback for min stil og rocker alltid antrekkene mine fordi den er så stor og kul.Louis Vuitton Noé fikk jeg av mamma, bestefar og farmor til jul. Jeg hadde siklet på denne modellen helt siden jeg kjøpte Neverfull'en og visste alltid at jeg én dag kom til å kjøpe den. Plutselig en dag fant jeg en råtass av en vintagemodell og ønsket meg den umiddelbart til jul. Jeg har den største modellen og denne rommer både Macbook og matbokser, så den bruker jeg oftest på skolen. Det fine med Louis Vuitton er at jo eldre veskene er, jo finere er de - denne vintagemodellen er fra 1993 og dermed to år eldre enn meg, hihi. På tross av det er den like stabil som før, ser smashing ut og er i mine øyne perfekt slitt. Reimen man knyter igjen på toppen var derimot helt smuldret opp (forståelig nok, etter 22-23 år..), så jeg kjøpte en ny på Louis Vuitton her i Oslo.

Tiger of Sweden Sempliceli Bag fikk jeg kjøpe god som ny av gamlesjefen min, fordi jeg hadde siklet på den så lenge og den ikke fantes i butikk mer. Snakk om flaks! Den er svart, med hint av mørkeblått, offwhite og gull - og selvsagt i ruglete skinn. Denne rommer alt annet enn Macbook o.l., så jeg bruker den aller mest til hverdags. Den store lommen på baksiden skiller den fra en helt plain og sort veske, mens på forsiden er den nettopp det. Jeg bruker å variere og går med den både forfra og bakfram!

Noe du likte? ♥

Must haves in my wardrobe

 • 24.02.2016, 15:05

Basisplaggene i en garderobe har alt å si, for med dem kan man alltid skape nye, spennende antrekk. Alt i kollasjen under er enten det jeg selv har eller nesen identisk, og hver eneste dag bruker jeg minst ett av plaggene nedenfor, kombinert med andre ting. Jeg er alltid på utkikk etter nye basics, for let's face it: Det er det vi bor i. I dag har jeg, nok en gang, dratt på meg de vide buksene mine og nå går turen på jobb for en fin og deilig onsdag! Hugs!⇒ "Slip top" fra Samsøe, med blonder
⇒ En hvit skjorte
⇒ Min mykeste og mest brukte cardigan fra Samsøe
⇒ Spisse og klassiske boots i skinn
⇒ En enkel, sort veske i den perfekte størrelse
⇒ Vide bukser i et tungt og pent stoff
⇒ En skinnbukse
⇒ Klassiske "Kitcardi" fra Designers Remix
⇒ En løs og komfortabel tee i sort
⇒ Sneakers (jeg bor i mine fra Adidas og Reebok)
⇒ En helt enkel skinnjakke

Hva er dine must haves i garderoben?

New in: Anine Crossbody Bag

 • 20.02.2016, 21:15Jeg har vært på leting etter en liten veske jeg kan bruke på fest og når vi drar på byen. Det var en gang i tiden at jeg kjøpte en liten, snerten modell fra Michael Kors til samme bruk, men skulderreimen både røk og forsvant på den første festen den deltok på og dermed fikk jeg aldri fikset den heller. Når det er sagt: Jeg har i ettertid hørt at skulderreimen på denne modellen er av dårlig kvalitet og derfor lett å miste/ødelegge. Jeg er ikke helt crazy på fest altså, så det skulle nok litt mer til enn bare meg ;-)

Uansett! Helt siden den gang har jeg lett etter en lignende modell. For de fleste jenter er det all about them shoes, men jeg har alltid fått store øyne av vesker. Jeg er opptatt av kvalitet, tidløshet og et stilrent utseende med små detaljer som skiller seg ut. Vi fikk inn et lite drøss nye vesker fra Markberg i butikken her om dagen og jeg forelsket meg helt i Anine Crossbody Bag.
Anine Crossbody Bag fra Markberg, 1099,-

Den er rund, av røft og deilig skinn og best av alt: Koster ikke skjorta. Jeg får akkurat plass til det jeg trenger og gleder meg til å lufte den når jeg skal i bursdag og på byen i dag :-) En velfortjent, liten gave til meg selv. Som jeg sier til kundene mine når det svir litt å dra kortet: "Vi finner alltid en unnskyldning" ;-)

You like?

Tre tips til hvordan du kan style skjorta

 • 18.02.2016, 15:15

Tipsene jeg nå har tatt for meg er helt basic, men fortsatt er det mange som ikke vet at de eksisterer. Det er en grunn til at den enkle, hvite skjorta kan brukes til absolutt alt: Man kan leke seg frem til ulike måter å style den på! Jeg håper innlegget faller i smak, selv om jeg irriterer meg grenseløst over bildekvaliteten (gleder meg til mer enn én time dagslys) ;-)

• How to style your shirt •

Åpen eller lukket skjortekrage?

Hvordan bruker du skjortekragen? Når du bruker skjorta under genser er det finest med en lukket krage, og dersom du skal noe formelt tar det seg oftest også best ut med kragen kneppet igjen. Er du derimot ute etter en litt mer laidback look synes jeg skjortekragen bør forbli åpen, men ikke såpass at kløfta vises. En til tre knapper åpne er mer enn nok for å gi antrekket en helt annen, mer tilfeldig, look.

Skjortekanten i eller utenfor bukselinningen? 

For å få mer fasong kan det ofte være lurt å ta skjortekanten ned i linningen på buksa, spesielt dersom skjorta er oversized. Dette kan gjøres på flere måter, men to av dem ser dere på bildet. Mange av kundene jeg har som mener de har for mye mage er svært skeptisk til skjortekanten i linningen, fordi de mener magen fremheves av det. Når jeg får vist dem i praksis har jeg aldri opplevd noen som ikke har blitt positivt overrasket over resultatet. For du trenger ikke nødvendigvis ta den midt på - det kan være like pent å gjøre det på siden, og så løst at det heller skjuler magen. I en stor og oversized skjorte mister man ofte mye av fasongen som ligger i midja, og derfor er dette et supert triks. Har du derimot genser over, er det penest dersom skjortekanten henger løst under.

Oppbrettede eller igjenkneppede skjorteermer?

Jeg bretter alltid opp ermene for et mer laidback sluttresultat. Jeg synes ofte det ser "kjerring" ut når skjorta bare henger der og dekker hele kroppen, så med én gang man bretter opp ermene tilføres det mer spenning til antrekket. Dette gjelder forsåvidt også når man for eksempel har cardigans over skjorta: Det er fullt mulig å fremdeles brette opp skjorteermet, sammen med cardiganermet. Alt blir litt mer sexy og tilfeldig! Går man derimot for en formell look eller har dressjakke/blazer over, er det penest med igjenkneppede ermer. 

Til hverdags, med tanke på skjortebruk, har jeg alltid skjortekanten i linningen, oppbrettede ermer og åpen skjortekrage. Classy, but cool.

Håper du tok til deg noen tips og triks!

Messy hair med rettetang

 • 13.02.2016, 14:25


Messy hair, don't care

Når håret mitt ikke er stritt, er det bølget og messy. Enten legger jeg meg med fuktig hår og dott og bølger noen deler av håret ytterligere når jeg våkner slik at hele håret egentlig bare er litt sånn... "I woke up like this", eller så starter jeg med stritt og bølger alt med rettetang. Sistnevnte er det mest tidskrevende jeg noensinne har gjort og gidder å gjøre med håret mitt, for det tar cirka tjue minutter ;-) Men det er jo faktisk et lite tips, for de aller fleste jeg kjenner sperrer litt øyne når jeg forteller at hemmeligheten bak naturlige og messy bølger skyldes rettetang. Try it sometime!

Kiss

Loose bun

 • 10.02.2016, 21:30


- The loose bun -

Hårfrisyren som alltid redder meg på dårlige hårdager. Jeg har en sånn irriterende lengde på håret nå, akkurat den mellomlengden jeg virkelig hater på meg selv. Jeg elsker å ha både kort og langt hår, men dessverre slipper jeg jo ikke unna noen mellomting etter jeg har klipt meg kort, når jeg sparer til langt ;-) Redningen blir som oftest en løs knute i nakken, som ikke krever hverken innsats eller verktøy for å lage. Me like!


Kiss

3 sminketabber du bør unngå

 • 05.02.2016, 18:45

Å lære nye tips og triks på sminkefronten synes i hvert fall jeg er superstas, så i dag tenkte jeg å opplyse om tre sminketabber du bør unngå. Mange vet jo sikkert alt fra før, men kanskje lærer noen noe nytt :-) Og just in case noen lurer: Ja, jeg har store planer om å nappe denne skogen av øyebryn snart ;-)Mistake: Using Mascara on Your Lower Lashes

Ikke bruk maskara på de nedre vippene dine og/eller svart eyeliner på våtkanten. Dersom du kun påfører maskara på de øvre vippene og bruker vippetang vil du få et langt mer åpent blikk - å påføre på de nedre vil få deg til å se trøtt og eldre ut. Ekstra tips: Bruk en hvit eyeliner på den nedre våtkanten (som på bildet). Dette vil gi en illusjon av større øyne. Ekstra, ekstra tips: Dere har vel hørt myten om to lag med maskara? Feil! Eller, det kan jo selvsagt diskuteres, men jeg leste nettopp en artikkel om at det var 30 lag som gjaldt og da ble jeg mer selvsikker på at det jeg alltid har gjort er riktig ;-) Jeg tar nemlig 30 lag, kjappe og presise, før noe rekker å tørke. Jeg drar sikk-sakk fra kanten og opp de første fem og deretter legger jeg bare hurtige strøk fra midten av vippene og opp tjuefem ganger. Det er i hvert fall sånn jeg oppnår det beste resultatet på meg selv :-)
Mistake: Choosing a Too Dark Eyebrow Pencil

Mange velger en for mørk farge på øyebrynspudder/penn i forhold til sin naturlige brynfarge. Hovedregelen er at du skal velge en farge som er en eller to nyanser lysere enn din naturlige brynfarge. Jeg har svært mørke hår og bruker "Mid Brown" fra H&M. Ekstra tips: Har du ikke bryngelè? Bruk hårvoks! Jeg synes ikke bryngelè holder hårene ordentlig på plass utover dagen og begynte nylig å stjele litt voks fra samboeren. Påfører enkelt og greit med børsten på øyebrynspennen. Funker fjell!

Mistake: Applying Lipstick Straight from the Tube

Man skal aller helst påføre leppestift med en finger. Spesielt med alderen vil kantene på leppene mykne ut, da er det bedre å påføre med en myk og rund pekefinger slik at man unngår harde linjer. Så: Påfør farge med leppestiften i sentrum av leppene dine og bruk pekefingeren til å blende videre. Ekstra tips: Jeg pleier alltid å ta et papir og kysse ordentlig på det slik at all overflødig leppestift går bort med én gang.

Fra sminketabber til noe helt annet: Nå skal jeg på spill- og vinkveld, atter en gang! Jeg er ferdig med eksamen og har fri fra jobb, så i dag har jeg vært klistret bak dataskjermen i hele dag, mens jeg har forhåndsskrevet innlegg på innlegg til dere. Så til dem som har lurt på hvordan jeg får tid til å bare oppdatere med "kvalitetsinnlegg", er det nettopp derfor. All min ledige tid ;-) Det er jo så gøy! Og så setter jeg sånn pris på når dere tar dere tiden til å kommentere her inne, virkelig. Tusen takk! Spesielt på innlegget om Asperger syndrom i går - det betydde masse. Nå suser jeg ut! Ha en fin kveld :-)

Kiss

For den minimalistiske: anbefaling av smykkemerker

 • 25.01.2016, 14:51

For fem år siden brukte jeg mye dill. Fjær, øreringer, store diamanter, statements og kraftige ringer. I dag går jeg sjelden med noe som helst, men har fått veldig sansen for det minimalistiske og stilrene. Det som ikke stjeler oppmerksomheten fra antrekket, men tilfører det lille ekstra. Selv har jeg hatt problemer med å finne kule brands som selger enkle smykker av god kvalitet, men som likevel ikke skal koste skjorta. Nå har jeg derimot funnet mine favoritter og tenkte å tipse dere om dem! 

- Maanesten -

Smykkedesigner Lotte Venø Callesen begynte å designe smykker for åtte år siden. Hennes visjon var å lage kvalitetssmykker til lave priser. Resultatet: Maanesten! Alt er så innmari minimalistisk og rent, prisene er jo i tillegg upåklagelige, så jeg er i hvert fall helt frelst. Kjøpte meg et par gullringer, men dessverre klarte jeg å miste dem få dager etterpå.- Edblad -

Det svenske merket Edblad selger langt mer enn bare smykker og har i tillegg et bredere utvalg av sistnevnte enn Maanesten. Alt er av kirurgisk stål, så fargen hverken farger av eller ruster. Det liker vi! Edblad har en del smykker som blir litt too much for min del, men innimellom finner man fantastiske skatter.- Zabel -

Zabel er en del dyrere enn Maanesten og Edblad, men oh my, så mye fint. Alle smykker har samme stil og samme elementer, så her er det lett å få en gjennomført stil innenfor smykke-kategorien. Alt kommer i tillegg i helt nydelige bokser, som gir en ekstra liten luksusfølelse. 

Håper dere likte innlegget!

Hermès Clic Clac

 • 23.01.2016, 15:00


Never out of style

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har drømt om dette armbåndet. Så tidløst, klassisk og enkelt - men har likevel evnen til å gjøre et svart og nøytralt antrekk fargerikt. Jeg går for det aller meste i helsorte antrekk, med tiden har det bare blitt sånn, men med dette armbåndet blir jeg ikke helt fargeløs likevel. Dette skal jeg ha for alltid. Tusen takk til den snilleste kjæresten for en vakker julepresang.
Gavetips og kule gaver på CoolStuff.no

Ray-Ban 3025 Aviator Solbriller fra Sunglasses Shop


hits


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©