Snapchat lately #4

  • 27.03.2016, 16:55Bah, jeg elsker Snapchat! En eneste stor smørje med ufiltrert piss passer meg utmerket godt. I går fant jeg forresten ut at lillebror på åtte år leser bloggen min - faktisk er han såpass ivrig at han har fikset en egen app som ved ett tastetrykk geleider han rett inn hit. Jeg er jo bare funny på Snapchat men så har jeg jo også en langt mer "voksen" humor enn den stakkars guttungen bør ha, så framover skal jeg tenke litt på nettopp det før jeg legger ut hva som helst av ufiltrert tull her inne ;-) Det fikk meg til å tenke på målgruppen vi faktisk blogger for hele gjengen. Jeg tenker jo at de aller fleste er på min egen alder, men det er jo bare naivt å tenke sånn. Det er jo en realitet at barn vokser opp med sosiale medier og alt som hører til og for dem er det selvsagt helt naturlig å lese blogg også. Men, i motsetning til det (nesten) resterende bloggnorge fortjener jeg i hvert fall ingen smekk for normalisering av plastiske operasjoner etc. og DET er jeg jammen glad for. Barn skal være barn og det har vi alle et ansvar for, frivillig eller ei :-)

Snapchat lately #3

  • 05.03.2016, 20:05La oss alle bare ta et minutts stillhet for å HYLLE fjesbytte-effekten på Snapchat. SE på Jørgen og meg. Det er det verste jeg har sett!! Han ligner på Nils, tegneseriefiguren aka. en asiatisk ape, mens jeg ser ut som en veldig ruset pirat.

Dette innlegget er forhåndsskrevet, for nå er jeg (forhåpentligvis) på vors! Mange skjønne jenter fra Molde har tatt turen til Oslo og i kveld skal vi på Heidis, I think. Jeg GLEDER meg! Stoor klem.

Snapchat lately #2

  • 18.02.2016, 20:15Enda en runde med mine flatterende behind the scenes. Flagrende babyhår, sjarmerende grimaser og junkfood er livet, hæ? Jeg lever og ånder for disse funny effektene på Snapchat og kan seriøst sitte i en evighet å bare leke meg med dem. Håper ikke jeg er den eneste ;-)
 

Snapchat lately

  • 04.02.2016, 20:05


Jeg synes det er gøy å se andre bloggere sine "behind the scenes" på Snapchat - dessverre er det litt for mye posing, blomster og nylakkerte negler til at jeg kan relatere meg til så mye av det som legges ut. For min del er Snapchat den éne portalen hvor min egentlige, ufiltrerte hverdag kan dokumenteres og det synes jeg er deilig. Alt trenger ikke være on point, liksom.
Gavetips og kule gaver på CoolStuff.no

Ray-Ban 3025 Aviator Solbriller fra Sunglasses Shop


hits


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©