Stjel stilen #2

  • 14.04.2016, 16:19


Adlinks: Genser, cardigan, bukse, sneakers, sunnies, veske.

- Casual, but cool -

Det er mange som har spurt hvor buksen er fra og om den fortsatt fås i butikk - nå har jeg endelig klart å oppspore den! Vi er i hvert fall utsolgt for lengst på Companys, men buksen i kollasjen er altså identisk min egen og jeg er så innmari fornøyd med den. Det pene stoffet gjør at den egner seg utmerket til fest - for eksempel med en magekort topp eller en body, men jeg bruker den aller mest til hverdags, kombinert med strikk og sneakers. Dem som kjenner meg godt vet at jeg ytterst sjelden handler plagg som bare egner seg til én anledning - her i gården skal alle plagg "brukes opp" før de kastes, pakkes ned eller gis videre. For eksempel: Hvorfor gå for en blomstret maxikjole med paljetter og strass når man kan velge en klassisk, nudefarget buksedress? Sistnevnte kan jo brukes i årevis, styles med både sneakers, heels og ulike jakker. Kanskje et teit eksempel, men dere skjønner vel poenget likevel. Kjøp plagg du får brukt til alt - når som helst, hvor som helst!

Hva synes du?

Stjel stilen #1

  • 08.04.2016, 15:25

Hei fine!  Har dere hatt en fin fredag så langt? Jeg har helt fri fra alt i dag og det kjennes innmari deilig. Har riktignok sittet med halvveis bloggsperre i nesten tre timer og påbegynt tre innlegg jeg aldri ble fornøyd med, men shit au, sånn er det jo bare noen ganger! Jeg vet at mine favoritter i klesskapet er et ønske om innlegg her inne og det skal jeg sette i gang med så snart lyset i leiligheten vil spille på lag, men dersom dere har andre forslag og ønsker - skriv dem gjerne ned i kommentarfeltet! Noen dager vil ikke hjernen og kreativiteten spille på lag, så da er det kjekt med litt innspill.

Uansett! Etter inspirasjon fra flinke Anna har jeg i dag skrevet "Stjel stilen", som jeg håper jeg får tid til å diske opp med på ukentlig basis, dersom det er interesse for det. Det er i hvert fall en av mine favorittspalter når det kommer til motemagasiner og dessuten er det veldig kjekt å lage.
 


Adlinks: Laced up heels, skjørt, t-shirt, skinnjakke, veske, solbriller, pompom.

Det kule med denne spalten er jo at man får sett et antrekk i et større perspektiv. For eksempel kommenterte en leser her om dagen at hun synes stilen min er kjempekul, men at hun aldri kunne kledd seg like "vågalt" selv. Så da blir det jo med inspirasjonen, da. Men, når man stykker opp antrekket og drar ut hvert enkelt element i det - da synes i hvert fall jeg at det er lettere å forestille seg selv i antrekket, pluss/minus elementene som blir for vågale. Skjønte dere noe som helst nå? Det var muligens min verste forklaring ever, haha! Men se på kollasjen ovenfor: Kunne du gått i det? Nei? Kunne du gått i det med sneakers fremfor hæler? Sannsynligvis!

Hva synes du?
Gavetips og kule gaver på CoolStuff.no

Ray-Ban 3025 Aviator Solbriller fra Sunglasses Shop


hits


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©