Tannbleking: fr- og etterbilder

  • 11.03.2016, 13:29

I'm the ambassador of Pro Whitening
Adlinks, sponsored product

Hei! Dere husker kanskje innlegget jeg skrev for rundt to uker siden? Jeg er stolt ambassadr for Pro Whitening og har de siste to ukene bleket tennene mine med strips fra nettopp dem, og i dag tenkte jeg vise dere resultatet! I tillegg har jeg mast meg til en kode som gir dere 50 kroner avslag ;-) For helt rlig, jeg visste at produktet kom til gi resultater, men jeg trodde aldri at jeg etter en 2 ukers behandling ville se spass stor forskjell. Det unner jeg flere!

Jeg har aldri slitt med gule tenner, men jeg hadde merket en rliten forskjell et par mneder fr jeg begynte med strips og det er jo ofte bare en rliten forskjell som skal til for at man fler seg litt mer ubekvem. Det absolutt fineste jeg ser hvorvidt gjelder skjnnhet er et hvitt og friskt smil, og det er ogs den eneste tingen ved andres utseende jeg faktisk legger merke til. Vi har jo alle vre egne "feil" i ansiktet som vi uforstelig nok henger oss opp i, men dem er det jo ingen andre som ser. Tenner derimot, det synes - det er nok fordi vi alle vet hvordan misfargede kontra hvite tenner ser ut.

Jeg har tatt en 2 ukers behandling, som er den korteste perioden. Da setter man enkelt p strips og lar dem sitte i 30 minutter og gjentar denne prosessen hver dag i 14 dager. Annet enn enormt snusbehov i de nevnte tretti minuttene, har det gtt helt strlende ;-) Jeg var til og med s rutinert at jeg satte p tannbleking fr jeg skulle p vors og brukte reiseveien med buss p bleke tennene. Haha! Jeg har tatt fr- og etterbilder og disse er helt uredigerte - det sitter overraskende langt inne poste to S nre bilder av min egen kjeft uten ha redigert p dem, men jeg vet hvor irriterende det er med bilder som penbart har blitt tuklet med.N er jo tennene mine nesten like hvite som t-skjorta mi ;-) Jeg er oppriktig nysgjerrig p hva en 4- eller 6 ukers behandling gjr med tennene, men det fr jeg teste ved en annen anledning. Jeg er bare strlende fornyd med spass store resultater etter to bittesm uker, jeg :-)Du kan kjpe din egen behandling HER og ved bruk av koden "KRISTINE50" fr du 50 kroner avslag! 100% fornyd garanti! ♥

Jeg er den nye ambassadren for..

  • 17.02.2016, 17:00

Sponsored product & adlinksPro Whitening! ♥ Foretaket holder til i Bergen og startet i 2015, men tok raskt Norge med storm - nå har de nettopp lansert et splitter nytt design som er både stilrent og profesjonelt, og disse ville jeg altså være med på å fronte.

Jeg er ikke så opptatt av å se smashing ut hele tiden. Jeg går ofte på skolen uten maskara, på butikken i pysjen og gjør ærender med en dott på hodet. Og i motsetning til andre bloggere føler jeg meg ofte som en eneste stor slask, fordi jeg ikke bruker titalls hårprodukter, har vippeextentions og påstøpte akrylnegler. Men én ting er og har alltid vært viktig for meg: Et hvitt smil. Tenner er ikke noe man umiddelbart forbinder med skjønnhet, men det har virkelig mye å si og jeg vet at selvtillitten kan forbedres ytterligere dersom man føler seg komfortabel med fargen på dem. Vi smiler jo tross alt døgnet rundt!Jeg drikker ikke kaffe, men både snuser og elsker eplejuice og Redbull. Vi ser jo speilbildet vårt hver eneste dag og det kan være vanskelig å spotte at tennene har blitt gulere, men jeg har i hvert fall lagt merke til det på meg selv de siste månedene. Det høres kanskje overfladisk ut, men så er det jo bare sannheten: Det føles ti ganger bedre å smile når man ikke tenker på misfargede tenner. Jeg prøvd et par strips fra Pro Whitening tidligere og merket allerede da forskjell, så nå har jeg satt i gang en behandling på 2 uker og gleder meg masse til resultatet!Leserne mine kjenner meg godt og vet at jeg aldri ville frontet noe jeg ikke kunne gått god for. Tannblekingen jeg nå er stolt ambassadør for tilbyr 100% fornøydgaranti, er peroxidfri, naturlig og helt smertefritt. Selv sitter jeg bare på dataen mens jeg lar stripsene virke i sine 30 minutter ;-) Jeg kommer selvsagt til å gi dere før- og etterbilder etter endt 2 ukers behandling!

Dersom du lurer på noe kan du spørre i kommentarfeltet og hvis du vil bestille en pakke til deg selv kan du gjøre det HER.  

Kisses
Gavetips og kule gaver p CoolStuff.no

Ray-Ban 3025 Aviator Solbriller fra Sunglasses Shop


hits


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Lseth Vestvik