Tannbleking: før- og etterbilder

  • 11.03.2016, 13:29

I'm the ambassador of Pro Whitening
Adlinks, sponsored product

Hei! Dere husker kanskje innlegget jeg skrev for rundt to uker siden? Jeg er stolt ambassadør for Pro Whitening og har de siste to ukene bleket tennene mine med strips fra nettopp dem, og i dag tenkte jeg å vise dere resultatet! I tillegg har jeg mast meg til en kode som gir dere 50 kroner avslag ;-) For helt ærlig, jeg visste at produktet kom til å gi resultater, men jeg trodde aldri at jeg etter en 2 ukers behandling ville se såpass stor forskjell. Det unner jeg flere!

Jeg har aldri slitt med gule tenner, men jeg hadde merket en ørliten forskjell et par måneder før jeg begynte med strips og det er jo ofte bare en ørliten forskjell som skal til for at man føler seg litt mer ubekvem. Det absolutt fineste jeg ser hvorvidt gjelder skjønnhet er et hvitt og friskt smil, og det er også den eneste tingen ved andres utseende jeg faktisk legger merke til. Vi har jo alle våre egne "feil" i ansiktet som vi uforståelig nok henger oss opp i, men dem er det jo ingen andre som ser. Tenner derimot, det synes - det er nok fordi vi alle vet hvordan misfargede kontra hvite tenner ser ut.

Jeg har tatt en 2 ukers behandling, som er den korteste perioden. Da setter man enkelt på strips og lar dem sitte i 30 minutter og gjentar denne prosessen hver dag i 14 dager. Annet enn enormt snusbehov i de nevnte tretti minuttene, har det gått helt strålende ;-) Jeg var til og med så rutinert at jeg satte på tannbleking før jeg skulle på vors og brukte reiseveien med buss på å bleke tennene. Haha! Jeg har tatt før- og etterbilder og disse er helt uredigerte - det sitter overraskende langt inne å poste to SÅ nære bilder av min egen kjeft uten å ha redigert på dem, men jeg vet hvor irriterende det er med bilder som åpenbart har blitt tuklet med.Nå er jo tennene mine nesten like hvite som t-skjorta mi ;-) Jeg er oppriktig nysgjerrig på hva en 4- eller 6 ukers behandling gjør med tennene, men det får jeg teste ved en annen anledning. Jeg er bare strålende fornøyd med såpass store resultater etter to bittesmå uker, jeg :-)Du kan kjøpe din egen behandling HER og ved bruk av koden "KRISTINE50" får du 50 kroner avslag! 100% fornøyd garanti! ♥

Jeg er den nye ambassadøren for..

  • 17.02.2016, 17:00

Sponsored product & adlinksPro Whitening! ♥ Foretaket holder til i Bergen og startet i 2015, men tok raskt Norge med storm - nå har de nettopp lansert et splitter nytt design som er både stilrent og profesjonelt, og disse ville jeg altså være med på å fronte.

Jeg er ikke så opptatt av å se smashing ut hele tiden. Jeg går ofte på skolen uten maskara, på butikken i pysjen og gjør ærender med en dott på hodet. Og i motsetning til andre bloggere føler jeg meg ofte som en eneste stor slask, fordi jeg ikke bruker titalls hårprodukter, har vippeextentions og påstøpte akrylnegler. Men én ting er og har alltid vært viktig for meg: Et hvitt smil. Tenner er ikke noe man umiddelbart forbinder med skjønnhet, men det har virkelig mye å si og jeg vet at selvtillitten kan forbedres ytterligere dersom man føler seg komfortabel med fargen på dem. Vi smiler jo tross alt døgnet rundt!Jeg drikker ikke kaffe, men både snuser og elsker eplejuice og Redbull. Vi ser jo speilbildet vårt hver eneste dag og det kan være vanskelig å spotte at tennene har blitt gulere, men jeg har i hvert fall lagt merke til det på meg selv de siste månedene. Det høres kanskje overfladisk ut, men så er det jo bare sannheten: Det føles ti ganger bedre å smile når man ikke tenker på misfargede tenner. Jeg prøvd et par strips fra Pro Whitening tidligere og merket allerede da forskjell, så nå har jeg satt i gang en behandling på 2 uker og gleder meg masse til resultatet!Leserne mine kjenner meg godt og vet at jeg aldri ville frontet noe jeg ikke kunne gått god for. Tannblekingen jeg nå er stolt ambassadør for tilbyr 100% fornøydgaranti, er peroxidfri, naturlig og helt smertefritt. Selv sitter jeg bare på dataen mens jeg lar stripsene virke i sine 30 minutter ;-) Jeg kommer selvsagt til å gi dere før- og etterbilder etter endt 2 ukers behandling!

Dersom du lurer på noe kan du spørre i kommentarfeltet og hvis du vil bestille en pakke til deg selv kan du gjøre det HER.  

Kisses
Gavetips og kule gaver på CoolStuff.no

Ray-Ban 3025 Aviator Solbriller fra Sunglasses Shop


hits


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©