Uken som gikk #11

 • 11.04.2016, 17:00

Ukens høydepunkt: Jeg, Jørgen og Pernille hadde en liten helaften på lørdag! Da jeg var ferdig på jobb lagde vi en deilig pizza, drakk rødvin mens praten gikk i ett kjør og plutselig var det tid for å dra på Latter. Vi hadde spontanbestilt billetter til klokken 23:00 og det var like artig som de andre gangene jeg har vært der. Et veldig, veldig deilig avbrekk fra en ellers travel hverdag. Jeg sa det faktisk til Pernille: "Herregud, dette er så jævlig gøy, men man tenker jo liksom ikke automatisk at man skal dra på Latter en lørdagskveld..". Men, det anbefales virkelig og det er definitivt noe jeg skal gjøre oftere. Både med venninner og kjæreste.

Ukens kjiping: Leiligheten jeg var forelsket i gikk til 700 000 over takst. Altså, erre mulig? Det skal sies at den ultimate drømmeleiligheten har siste visning i dag - i morgen begynner budrunden og da skal jeg gi alt. MEN dersom alle leiligheter skal bli solgt for over en halv million over prisantydning så kan jeg jo bare gå og legge meg med en gang, haha ;-) Uansett, wish me luck, for i morgen får jeg enten en dritbra eller rævva dag.


Nå ligger forøvrig vår leilighet ute på Finn.no HER. Jeg skriver mer om det i morgen!

Ukens cravings: Rødvin! Jeg hadde en periode hvor jeg drakk ett glass hver kveld, men plutselig fikk jeg litt avsmak og drakk det bare på fest. Denne uka har jeg cravet det skikkelig på kveldene, men nå står det heldigvis ei halv flaske stående på kjøkkenbenken ;-) Tenker at det skal bli motivasjonen min de to neste ukene; dersom jeg jobber med eksamen så og så lenge så blir belønningen ett glass rødt og en episode Friends. Kanskje ikke noe å oppfordre den yngre leserskare, men for oss i tjueåra finnes det i hvert fall ingen bedre studiemetode. Haha!

Ukens innlegg: Må definitivt bli "Trendguide: Våren 2016". Jeg jobbet beinhardt med dette innlegget og er skikkelig stolt over resultatet. Haha! Det falt åpenbart i god smak hos dere også og det er jeg så glad for. 


 

Ukens flause: Jeg husker jo aldri å notere når jeg driter meg ut, så må nesten nevne en liten hendelse som hendte nå nylig. Jeg skal skrive en reportasje i forbindelse med eksamen og har gjort litt research på emner jeg kan skrive om - deriblant swinging. Jeg satt på en stappfull T-bane omringet av alt fra tenåringsjenter til gamle menn når jeg åpnet Safari på mobilen og ble møtt av overskriften: "Før man besøker en swingersklubb". Og et bilde av en frøken iført korsett og bind over øynene. Kunne ta og føle på den kleine stemningen rundt meg da, si ;-) Men men, så flaut var det jo ikke - jeg kunne jo egentlig ikke brydd meg mindre om hvorvidt mennesker jeg aldri kommer til å se igjen tror jeg skal bli ei swingersrype eller ikke.

Hvordan har din uke vært?

Uken som gikk #10

 • 03.04.2016, 20:00

Ukens høydepunkt er at jeg har vært sjukt effektiv når det kommer til alt som har med boligkjøp å gjøre. Jeg har jo tenkt mye fram og tilbake om hvorvidt jeg bør kjøpe leilighet i år eller ikke, mye grunnet boligmarkedets spådommer og lignende, men nå har jeg slått meg til ro med hele situasjonen og innsett at det er det beste å gjøre. Når man prater om sånne store ting blir det likevel ofte til at det stopper nettopp der. Med praten. Men denne uka har jeg vært i banken, sendt inn søknad om finansieringsbevis, tatt et ordentlig dypdykk i visningene jeg vil på den kommende uka og sagt opp leiligheten vi bor i for øyeblikket. Sistnevnte var overraskende vemodig for vi trives så godt her og har verdens skjønneste utleier, men nå gleder jeg meg innmari til å eie noe eget og slå meg til ro for real.


I dag har vi shinet leiligheten for å fotografere den. Den legges straks ut på Finn.no i håp om nye og snille leietakere 

Ukens cravings har uten tvil vært taco og spaghetti! Det er jo stort sett bare det jeg spiser i utgangspunktet, så at jeg har hatt ekstra lyst på maten jeg vanligvis trøkker i meg uansett har vært digg. Jeg har spist taco til fire middager og spaghetti til to, haha! Du veit du er spesiell når du handler inn indrefilèt med peppersaus og har mer lyst på spaghetti..

Ukens antrekk er dette nedenfor, hvor jeg i innlegget presiserte hvor lei jeg er av sorte, smale jeans. Haha! Genseren og kåpen jeg har på tror jeg faktisk er to av de aller mest brukte plaggene i hele klesskapet mitt. Jeg føler nesten at jeg ikke går i annet..

Ukens oppskrift er intet mindre enn verdens beste guacamole, som jeg la ut oppskrift på i dagens første bloggpost. Etter å ha skrevet blogginnlegget og siklet over mine egne bilder ble det, ikke overraskende, taco til middag i dag. Jeg har blitt så sjukt glad i den grønne guggen der, ass!

Ukens tanke omhandler bolig, bolig og atter bolig. Jeg regner med at alle har fått meg seg hvor into it jeg er om dagen og jeg vil nødig prate helt hull i hodene deres om det, så jeg runder av her. Haha!

Ukens innlegg er "Leserspørsmål: Å flytte sammen med kjæresten". Innlegget falt åpenbart i smak hos dere og det er jeg kjempeglad for! Håper bare at frøkna som faktisk etterspurte innlegget også får lest det, hihi ;-) Uansett! I dette innlegget forteller jeg enkelt og greit om hvordan det var å flytte inn med Jørgen såpass tidlig i forholdet, for jeg husker jo selv hvor skummel tanken først var. Jeg håper det hjalp noen i en lignende situasjon, for jeg vet jo at det er mange som vurderer det i disse tider. Det er alltid godt å lese om andres erfaringer!Ukens gladnyhet har helt druknet i tankespinnet mitt som utelukkende består av boligkaos, MEN i morgen er det mandag og det betyr at jeg starter i "ny" jobb! Jeg nevnte jo for en tid tilbake at jeg har fått jobb som Instagram- og bloggansvarlig for Companys, så i morgen drar jeg ned på jobb for å ta fatt på helt fremmede, men artige arbeidsoppgaver. Markedsføringssjefen for Companys er nødt til å komme til Oslo for et møte før jeg kan sette igang med bloggingen, så enn så lenge er det fotografering til Instagram jeg skal sette meg inn i. Dette blir så spennende og jeg gleder meg!

Hvordan har din uke vært?

Uken som gikk #9

 • 28.03.2016, 16:06

Ukens høydepunkt: Denne uka feier jeg under ett og samme høydepunkt, jeg. Jeg dro til Molde forrige søndag og helt ærlig kunne det liksågodt vært i går. Dagene har bare flydd forbi! Jeg har spilt utallige runder Risk med familien, vært i skibakken to ganger, vært i bursdag, på byen og på hjemmefest, tilbragt kvalitetstid med både familien og svigers, spist loads med deilig mat og kost meg masse med gubben min. En skikkelig hjemmepåske, med andre ord. Denne uka har vært så innmari fredfull og gjort så inderlig godt for både kropp og sinn, for dere aner ikke hvor sliten jeg var før jeg reiste hjem. Hadde det ikke vært for en alltid fullspikket timeplan i Oslo skulle jeg definitivt reist hjem oftere, for den deilige følelsen jeg alltid får når jeg reiser til Molde, den får jeg aldri ellers.

Ukens flause: Jeg nevnte jo at jeg hadde lovt Jørgen å bli med i bakken i løpet av påska, så på torsdag dro vi til Tusten. Kunsten å stå på snowboard har jeg aldri lært, men ironisk nok eier jeg jo et skikkelig fint og nesten ubrukt likevel. Skulle prøve meg på barnebakken sammen med mine jevnaldrende på 2-6 år og i skiheisen presterer jeg å miste balansen og falle av. Altså, det høres kanskje ikke så ille ut, men jeg kan garantere at det var sånn middels pinlig å være tjueåringen blant alle småttisene som lå og sprelte i grøftekanten. Mindre pinlig var det sikkert ikke for den stakkars kjæresten min. Haha!

Ukens antrekk: Jeg er helt forelsket i mitt rustfargede sett fra Designers Remix. Nå håper jeg at sola er kommet for å bli sånn at jeg kan kombinere denne deilige jakka med sneakers og skjørt. Været har så mye å si og jeg ELSKER sol og varme! 

Ukens kjiping: Jeg er klar over at det er mandag og at det er ei ny uke og alt det der, men forrige ukes kjiping får likevel bli i dag, for i dag var det hjemreise til Oslo. Jeg og Jørgen reiser heldigvis hjem igjen sammen, for dersom jeg hadde dratt hjem alene og kommet hjem til tom leilighet er jeg redd jeg hadde gått på en skikkelig smell. Haha! Uansett, selv om vi har kost oss gløgg i Molde har vi bestemt oss for å gjøre det beste utav det og i bilen begynte jeg smått å ramse opp alt vi kunne glede oss til når vi kom hjem. Tenne stearinlys, min faste bolognese, kvalitetstid bare vi to, våre faste plasser i vår sjarmerende sofa og en hverdag fylt med litt mer rutiner og innhold. Gjelder å gjøre det beste utav det, si! Jeg kjenner at når jeg begynte å skrive det svart på hvitt så gleder jeg meg faktisk bittelitt til å komme hjem til leiligheten vår. Den er jo tross alt vår. Der er det vi som bestemmer og det har jo sin sjarm det óg, selv om det ikke innebærer hverken oppvaksmaskin eller "luksuriøs" mat (les: ikke studentmat). Og så har jeg ett punkt til på kjiping-lista (negativ attitude ass). Jeg har ødelagt mobilen min på den mest idiotiske måten i hele verden. Blir bare dritsur på meg selv av å tenke på det, så vi hopper heller over til neste punkt.

Ukens tanke: Nå blir det mye påske og ski og tjohei her, men jeg har jo tenkt mye på det så why not. Jeg har jo sikkert nevnt at jeg har en skikkelig skiglad samboer? Han er en sånn som elsker toppturer og suser i hundretusen kilometer i timen ned styggbratte bakker. Og jeg er en skikkelig sofagris. Nå har jeg tenkt til å gjøre noe med det! Jeg kommer aldri til å bli en sånn som lever og ånder for vinter og snø, men jeg har da søren meg ikke vondt av å bevege flesket litt. I går dro vi til Tusten på nytt og da testet jeg slalåm. Det var jævlig slitsomt og skikkelig vondt - men dritgøy! Skal sies at jeg lengtet etter pause hvert tiende minutt, men det var jo en start likevel. I sommer har jeg skikkelig lyst til å gå masse på fjelltur for det er faktisk noe jeg har blitt mer glad i med årene, men jeg tenker at det viktigste er å starte i det små og heller ta det derfra. Jeg blir ikke noe friluftsmenneske over natta, liksom. Det viktigste er at jeg prøver!Haha, nå har jeg skrevet nesten 1000 ord. Tror det er greit å runde av her ;-) På tampen vil jeg bare si; bloggen har blitt kraftig nedprioritert forrige uke grunnet alt jeg har skrevet ovenfor, men nå er hverdagen tilbake and so am I. Det har vært VELDIG deilig med påskeferie, men nå er jeg klar for å gå inn i sjette gir frem til sommerfeiren (tror jeg) ♥

Hvordan har din uke vært? Noen deilige, late dager?

Uken som gikk #8

 • 20.03.2016, 20:28

Ukens høydepunkt er i dag, for nå befinner jeg meg nemlig i Molde. Jeg har spist lasagne med familien og ble tilbudt koteletter hos svigers, så inntaket av mat skal i hvert fall ikke bli et problem denne ferien ;-) Sitter for øyeblikket i godstolen med et rødvinsglass og lader opp til Risk. Har tvunget hele familien til å bli med på brettspill si.. Sånn err'e å få størsteungen hjem igjen. Haha! Ellers kan det nevnes at været denne uken har vært et eneste stort høydepunkt i seg selv. Skinnende sol, deilige varmegrader og strømpebuksa bakerst i klesskapet - amazing! I Molde regner det, men jeg skal ikke klage riktig enda altså.

Ukens flause var når jeg lå dausjuk i senga og spilte Angry Birds og Jørgen kom inn på rommet for å holde meg med selskap. La meg først bare si: Jeg barberer aldri leggene. Det er et så hinsides ork og dessuten gidder jeg ikke oppmuntre hår på tykkelse med stråltråd til å gro der. Så, jeg barberer dem så sjelden jeg kan om sommeren og aldri på vinterstid. Det skal veldig mye til for at noen engang legger merke til det, for i og med at jeg aldri barberer dem, er jo hårene også svært myke og nesten usynlige. Uansett! Nå er det sikkert et halvt år eller mer siden sist. Jørgen legger seg i fotenden med beina mine og ganske kjapt begynner han å lugge i hårene på leggene mine. Altså, say what? Jeg smugkikker over iPaden og ser videre at han studerer og måler sine egne hår, før han sammenlikner dem med mine. Jeg ble så flau og døde litt av latter. Snakk om feminint kvinnfolk! Èn ting er i hvert fall sikkert; frøkna tok hintet.

Ukens lættis får jeg når jeg tenker tilbake på gårsdagen. Herregud! La meg ta dere med inn i mitt sinnsyke hode. Jeg hadde stått på jobb i åtte timer og bøttet nedpå EN LITER Redbull, så jeg var mildt sagt skjelven når jeg kom hjem til en lydløs leilighet. Jeg gikk til sengs ganske umiddelbart fordi jeg var så sliten, men fikk selvsagt ikke sove. I to timer lå jeg våken og kjente på mine egne intense hjertebank og de ukontrollerte skjelvingene mine, før jeg plutselig kom inn på tanken om at jeg i natt kom til å dø på grunn av inntaket av Redbull. "Hva gjør pappa og Jørgen når de ikke får tak i meg?", "Hvor mange timer må jeg ligge livløs i sengen før politiet bryter seg inn i leiligheten og finner meg?", "Kanskje overskriften på VG vil være; "Kvinne (20) funnet død i sengen grunnet skyhøyt inntak av Redbull"", "Lurer på hvor mange og hvem som vil skrive "Hvil i fred" på Facebook-siden min..", er alle tanker jeg var innom i går kveld. Jeg er gæren, I know. Etterhvert ble jeg altså så paranoid og livredd (bokstavelig talt) at jeg sto opp, spiste en brødskive med brunost og tok på meg ullsokker før jeg la meg igjen. Tenkte kanskje at sjansen var mindre for å dø dersom jeg hadde litt mat i magen og var varm..Ukens innlegg må være "Mine seks beste sparetips", hvor jeg har ramset opp mine mest gjennomførbare sparemetoder i hverdagen. Å spare på BSU er helt topp det altså, men det er vel ikke bare jeg som sløser mer enn nødvendig på helt ufattelig teite ting? Dersom man begynner å regne litt på det, er det jo de bitesmå og hverdagslige småtingene som utgjør de virkelig store summene på lengre sikt.

Ukens cravings har vært brød. Jeg har ikke spist brød på evigheter og kjøpte meg omsider ett på fredag. Det var så godt! Trøkte i meg den siste brødskiva i går natt, når jeg lå for døden ;-) Og så skal det nevnes at jeg IGJEN craver fiskeboller med spaghetti, men pappa har heldigvis sagt atte det skal vi fikse i løpet av ferien. Godt å være hjemme, si!

Hvordan har din uke vært?

Uken som gikk #7

 • 13.03.2016, 19:45

Ukens høydepunkt er definitivt besøket fra lillebror! Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha levert ham på flyplassen. Det er forresten også grunnen til at jeg ikke har vært så innmari aktiv på bloggen i helga. Jeg ser jo familien min så sjelden, så når jeg først gjør det får jeg veldig dårlig samvittighet dersom jeg ikke er 100% tilstede ;-) Denne gangen kom jo faktisk lillebror på besøk helt alene i tillegg, så jeg har mildt sagt hatt det travelt nok og vi har kost oss gløgg ihjel.

Ukens antrekk må bli dette, hvor jeg virkelig er i mitt ess. Chewbacca-pelsen, joggis-skjørtet mitt og sneakers. Og når jeg ryddet i klesskapet fant jeg fram et av mine eldste veskekjøp og ble så glad! Min kjære Francesca fra Marc by Marc Jacobs hadde jeg faktisk glemt litt bort, men jeg tror faktisk det er den deiligste vesken jeg eier. Så utrolig god å bære og den perfekte størrelsen når jeg drasser på Macbook og kamera. Jeg var nær ved å selge den for et par år siden, men det er jeg innmari glad for at jeg ikke gjorde likevel. Lol, at det går an å være så obsessed av vesker, ass.Ukens Instagram er neppe en kategori jeg kommer til å fortsette med i og med at jeg sjelden oppsøker noe nytt, men i dag ville jeg benytte muligheten til å promotere den flinke kjæresten min litt, hihi. Han er den jeg kjenner med mest viljestyrke og målbevissthet i hele verden og nå har han tatt mot til seg og opprettet profilen @ervik_training, hvor han poster treningsbilder- og videoer. Dersom noen av dere deler samme interesse eller har kjærester som gjør, ville jeg definitivt sjekket ut profilen og fulgt med videre. Gubben min er så innmari flink og en sann inspirasjon, så jeg sprekker jo nesten av stolthet! ♥

Ukens kjiping er at både jeg og Jørgen har pådratt oss knusktørr hals, hodepine og tett nese. Jeg krysser fingrene for at det snart går over og at vi ikke blir sengeliggende begge to, for det er det ingen av oss som har tid til! Det er bare så forbanna irriterende med vondt i svelget, aah.

Ukens oppskrift er sweet chili wok og den la jeg ut i anledning middag på budsjett! Virkelig en slager her i hus for tiden, og noe både jeg og Jørgen spiser opptil tre-fire ganger i uken. Haha! Når jeg tenker meg om spiser jeg faktisk ikke annet enn wok, spaghetti og taco. Og knekkebrød med egg til frokost, da. Vanedyr, much!Ukens lættis var i går, når lillebror bestemte seg for å vekke oss før avtalt tid. På fredag hadde vi nemlig avtalt at dersom han våknet tidligere enn oss, skulle han se på TV til alarmen vår ringte 09:30. Klokken 09:15 ble både mine og Jørgens søte drømmer invadert av noen heftige "ding dong"-lyder, og langt i det fjerne kunne jeg høre lillebror rope: "Kristine, stå opp! Det ringer på døra og jeg sitter på do!". De intense ringeklokke-lydene tok seriøst aldri slutt og det ringte på hvert andre sekund, så i halvsøvne slengte jeg på meg morgenkåpa og småløp ut i gangen for å sjekke hvem som var så jævlig irriterende på morgenkvisten. I gangen ble jeg stående i et par sekunder før jeg skjønte at lyden kom fra mobilen til lillebror på stua. Han hadde altså satt på denne lyden for å vekke oss til live, og det funket jo mildt sagt sjukt bra. Jørgen hadde mumlet i halvsøvne at: "vår ringeklokke lager jo ikke sånn lyd..", men jeg var helt zoombie og reagerte på autopilot. OK nå ser jeg hvor sjukt lite lættis dette ble svart på hvitt, men I promise, det var funny. Etterpå.

Har du hatt en fin uke?

Uken som gikk #6

 • 07.03.2016, 14:33

Ukens høydepunkt er vanskelig å velge, for hele denne uka har vært innmari fin. Jeg har eksamen og derfor fri fra både skole og jobb (til en viss grad, selvsagt..), så selv om jeg har eksamen har jeg klart å slappe av langt mer enn jeg ellers gjør. Jeg tror uansett jeg velger lunsj/middagsdaten med Ida the other day, for da koste jeg meg virkelig. Det er så undervurdert å sitte på en rolig restaurant å bare.. prate. En deilig middag, et glass vin og hyggelig selskap er alt jeg trenger for å sitte sånn i timesvis. Mer av det, takk!Ukens kjiping må bli den timen vi sto i kø for å komme inn på Heidis lørdag kveld. Men det sier vel egentlig mer om hvor BRA denne uka faktisk har vært! 

Ukens cravings VAR Whopper Cheese fra Burger King, men den lysten har jeg omsider gjort noe med. På lørdags formiddag dro jeg innom Vinmonopolet på Oslo City og den er jo vis-à-vis med Burger King, så da er det klart at jeg måtte en tur innom. Jeg skal seriøst slutte å handle på det polet der, for 8 av 10 ganger roter jeg meg bort på burgersjappa etter endt vinhandel ;-) Og så skal jeg innrømme at jeg er sjukt sugen på Jørgen sin hjemmelagde guacamole i tillegg. Jeg liker egentlig ikke guacamole (men trøkker i meg avokado though), men den han lager.. O.M.G!


Og så fortærte jeg jo denne godbiten av en burger i går, også. I tillegg til en snerten McDouble til nattmat på lørdag. Så burger, DET har det jammen blitt nok av denne uka. Ingenting å klage på, med andre ord.

Ukens smil viste jeg gledelig til samboeren når han kom hjem med ti røde roser på en helt vanlig hverdag. Er det én ting jeg virkelig liker med Jørgen, så må det være hans evne til å glede meg, gi meg komplimenter og være ekstra god når jeg minst forventer det. Hellt enkel hverdagsromantikk, bare. Det er så deilig! ♥

Ukens antrekk er dette! Den lyse, blytunge og evig klassiske trenchcoaten min fra Samsøe blir lite brukt på vinterstid, men det var veldig deilig å ta den i bruk likevel. Nå ser jeg sånn fram til sommer og sol at jeg snart blir gæren! Jeg er så klar for å kaste strømpebuksa og legge all strikken bakerst i skapet. Who's with me?

Ukens innlegg må bli "Tips og råd: Hvordan få jobb i klesbutikk". I denne kategorien velger jeg som oftest innlegg jeg har brukt lengre tid på enn andre og som jeg håper faller litt ekstra i smak hos dere. De gjør som regel det, heldigvis! Denne uken skrev jeg ned noen tips og råd som jeg håper kan være til hjelp for de av dere som ønsker å søke jobb i klesbutikk. 

Ukens serie er uten tvil Friends! Det er egentlig helt teit, for jeg har aldri likt serien noe særlig og kjeder meg lett av sånne helt enkle komiserier. Men i det siste har jeg funnet ut hvor deilig det er å se på noe så.. simpelt. Det går vel uansett ikke så lang tid før jeg kjeder meg halvt ihjel og finner noe litt mer givende å se på, haha. Trenger fortsatt flere gode serietips, altså! Jeg vurderer å se Prison Break for femte gang, liksom.

P.S. Dersom dere har noen kategorier dere ønkser å se i "Uken som gikk", rop ut! Alltid en utfordring å finne på noe nytt og spennende ;-)

Hvordan har din uke vært?

Uken som gikk #5

 • 28.02.2016, 17:39

Ukens høydepunkt var å få mannen hjem på fredag! Selv om jeg har hatt vinterferie denne uken har jeg vært på jobb hver dag, så jeg har jo ikke hatt all verdens med tid til å sosialisere meg. Ekstra godt var det derfor at samboeren kom hjem igjen, for da har jeg i hvert fall hatt noen å snakke og kose med på kveldene. Og så må jeg jo legge til at det var ekstra stas at Companys ville ha meg som blogger og Instagram-ansvarlig, for det gleder jeg meg virkelig mye til å ta fatt i.

Ukens kjiping var formen i går. Dere skulle sett meg! Jeg var så slapp at det å strekke seg etter fjernkontrollen ble et faktisk problem. I tillegg hadde jeg lyst til å spise alt, som selvsagt passer veldig dårlig med den lille kostholdsendringen jeg så hardt prøver å vedlikeholde. Jeg satt faktisk og skrev ned alt jeg hadde lyst på på en Post it-lapp, før Jørgen nærmest bærte meg til butikken. Der kjøpte jeg blåbær, vaniljesaus og French Fries. Resten av kvelden lå jeg som et slakt på sofaen og trøkte i meg de nøye utvalgte godsakene mine mens jeg klagde over alt livet kunne by på. Altså.. Dette lever samboeren min med.

Ukens cravings er ikke overraskende blåbær, vaniljesaus og French Fries, haha. Men det stopper ikke der, for i tillegg har jeg hatt sjuke cravings på Snickers-is, milkshake, Burger King (as always), grønnsaker med dip og pomfri. Jeg quoter meg selv og Jørgen når jeg sier: "Mat er livet" ♥

Ukens DIY var de kule posterne jeg lagde. Batman og Supermann pryder gangen vår og jeg synes det ble så fint! Perfekt for sånne superhelt-nerder som Jørgen og meg. Jeg vil også nevne at dette DIY-prosjektet var ordentlig balsam for mitt kaotiske tankespinn, for mens jeg satt der tenkte jeg ikke på noe annet enn å holde meg innenfor strekene. Anbefales på det varmeste til alle som trenger å koble av en gang i blant!

Ukens lættis var utvilsomt i dag, når Jørgen viste meg "Fjesbytte" på Snapchat. Jeg har sett mange funny folk som har byttet fjes, men la meg bare si én ting: INGEN har vært like stygge som oss. Det var rett og slett forstyrrende! Jørgen så ut som en asiatisk, deformert apekatt og jeg så ut som en gammel, rusmisbrukende pirat. Gled dere til neste samling av snapchats på bloggen, haha.

Ukens antrekk ble postet på mandag og er det eneste som har blitt knipset bilder av denne uka. Fotografen har som sagt vært bortreist, men jeg kan jo nevne at jeg har bodd i denne fuskepelsen de resterende dagene. Den er så varm og god!


Ukens innlegg er "Isabel, du var ikke ærlig. Du var PR-kåt.", som fikk veldig mye respons og oppmerksomhet. Helt uventet, men innmari fint. Jeg synes det er stas at blant annet Kristin Gjelsvik har gått hardt ut mot normaliseringen av plastiske operasjoner og det har fått meg til å se en aldri så liten endring i sikte. Denne debatten og store uenigheten mellom ulike toppbloggere har virkelig satt sine spor og forhåpentligvis vil alle bloggere tenke seg om en gang eller to neste gang de ønsker å skrive om ulike inngrep. Helt på tampen vil jeg nevne at jeg ikke har noe imot frøken Raad herself og det synes i hvert fall jeg at kom godt fram i innlegget mitt. I debatter hvor enkeltpersoner er involvert er det viktig å forholde seg mest mulig objektiv og saklig, for man vil jo nødig at det som i utgangspunktet er en utrolig viktig debatt skal bli en personlig og intern krangel. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan har din uke vært?

Uken som gikk #4

 • 21.02.2016, 21:00

Ukens høydepunkt må bli gårsdagen! God vin i godt selskap med musikk og latter er bare helt fantastisk. I tillegg er det jo ikke hver dag man feirer en av sine aller beste venninner, så det var moro! Det skal sies at vi har hatt en veldig fin søndag også, samboeren og jeg, så den har også vært et lite høydepunkt denne uka.

Ukens kjiping er eksamensoppgaven jeg nettopp har fått og ikke skjønner bæret av. For første gang på studiet mangler jeg motivasjon og viljestyrke til å bare sette i gang og det er en så ekkel følelse. Jeg skal skjerpe meg, dra meg selv i nakkeskinnet og få til noe. Man blir jo bare helt tullete av at noe sånt henger over en..

Ukens cravings har uten tvil vært en Whopper Cheese Meny fra Burger King. Altså, seriøst. Jeg går jo på denne "dietten" min og kan liksom ikke bare trøkke i meg burgere på samme måte som før, and it's killing me. Jeg har cravet så sjukt på standard-menyen min denne uka og fått helt vondt i hjertet når jeg har gått FORBI en Burger King uten å kjøpe noe.

Ukens antrekk

Ukens innlegg er "Dette er min personlighet", som åpenbart falt i smak hos både dere og meg! Jeg synes persontypetester er superinteressant og ble veldig glad for å høre at dere fant det spennende også.

Har du hatt en fin uke?

Uken som gikk #3

 • 15.02.2016, 15:10

Ukens høydepunkt er hele helga! Jeg vil ikke velge én dag, for hele helga har vært fylt med latter, kos og mine aller beste venner. Fredagen var uansett morsomst, for da var det duket for ordentlig Molde-vors og en tur på byen. Vi ville dra på en fredag for å slippe så sinnsykt mye folk og det gjorde vi rett i - det var dødsgøy ute!


Du veit at kvelden har vært morsom når INGEN av de over 100 bildene som ble tatt den aktuelle kvelden egner seg for publisering... Og når dette, hvor håret er krusete og rødvinstenna henger på tørk, er det fineste bildet fra kvelden.

Ukens kjiping må bli mangelen på kommentarer denne uka.. Altså, hva skjer? Jeg trodde jeg gjorde en god jobb, jeg! Ingenting er kjekkere enn å logge seg inn for litt feedback fra leserne, og uten det blir det vanskelig å vite hva dere vil lese om her inne. Give me some hints! For eksempel kan dere fortsatt lufte noe dere ikke orker å bære alene i Your Secrets pt. 3alltid komme med noe dere har på hjertet sånn generelt og gjerne tipse om ting dere ønsker å lese om i kommentarfeltet en gang i blant! Det er så deilig med litt toveiskommunikasjon :-)

Ukens cravings har vært fiskeboller!! Åh, fiskeboller. Da jeg var liten brukte farmor å lage fiskeboller i hvit saus med potet, spaghetti og ketsjup. Jeg LOVER at det er dødsgodt. Fikk heldigvis spist meg ordentlig mett på denne herlige retten når jeg var i Trondheim og mamma så seg nødt til å oppfylle mine fiskebolle-ønsker ;-)

Ukens antrekk var ikke vanskelig å plukke ut, for det har nemlig kun blitt publisert ETT antrekk denne uka, grunnet reising og mangel på fotograf. Ukens innlegg må bli "Clickbait, clickbait everywhere", fordi det med tiden har blitt noe som irriterer meg grenseløst.

Hvordan har din uke vært?

Uken som gikk #2

 • 07.02.2016, 17:34

Ukens høydepunkt må bli vin- og spillkvelden hos Hilde, Tirill og Pernille på onsdag! Jeg tror aldri noen kan forstå hvor høyt jeg faktisk verdsetter og elsker slike kvelder, det er helt spesielt, haha. Jeg bare elsker, elsker, elsker å spille!! Og så er det ingenting som er morsommere enn å spille OG være med gode venner, SAMTIDIG!!Ukens kjiping er min, fra og med i dag, 14 uker lange "diett". Jeg vil hverken bidra til eller snakke om faktorer som kan føre til eller settes opp mot kroppspress, men jeg kjenner at jeg må få syte fra meg her, bare denne éne gangen, nå som vi først er inne på "ukens kjiping" and all.. ;-) Jeg er veldig lite fan av å veie meg, for det er jo bare en evig ond sirkel, men etter å ha sett kroppen utvikle seg til det nærmest ugjenkjennelige fant jeg, med hjelp av vekta, ut at jeg har gått opp TI kilo på et halvt år. Jeg har alltid vært normalvektig i forhold til min høyde og vil gjerne fortsette å være nettopp det, så da synes jeg det er helt innafor å ty til enkle grep. Jeg har jo levd på Burger King og annen junk så lenge jeg kan huske, men med årene har jeg åpenbart vokst fra meg den derre "legger aldri på meg"-egenskapen ;-) Jeg kommer aldri til å bli ei som lever på grønnkål og acai-smoothies, så "prosjektet" går i bunn og grunn ut på å spise.. Normale mengder med mat, haha. Jeg er jo så innmari storspist og det er nettopp det jeg vil endre på. Ingen drastiske tiltak, altså! Eller..... Å ikke spise BK til frokost og tredoble porsjoner med spaghetti til middag er faktisk tiltak for meg, derav "ukens kjiping" ;-)


Mer av dette..... Men kanskje med en oppskrift som ikke fyller hele kjøkkenbenken, si ;-)

Ukens cravings er fastelavnsboller! Jeg har mast om disse kremfylte bollene i lang tid, ikke minst hadde jeg jo store planer om å bake dem i dag, men sånn ble det dessverre ikke. Hør her: Joker er den eneste søndagsåpne butikken vi har, så i god tro om å handle både bolle-ingredienser og middag, gikk jeg dit. Jeg ville gjerne ha beef chop suey til middag og visste at Joker hadde tilbud på biff i helgene. I kjølerommet lå det, som forventet, mørbradbiff merket med 19 kroner per stykk. Når jeg skal betale sier kassadamen at det blir 70 kroner for biffene og videre går samtalen sånn:

Meg: "Men det står 19 kroner?"
Kassadamen: "Hvor?"
Meg: "Eh.. I kjølerommet, hvor biffen ligger, på prislappen?"
Kassadamen: "Det tilbudet gikk ut i går"
Meg: "I går? Men hvorfor står det at de koster 19 kroner, da?"
Kassadamen: "De gikk ut i går"
Meg: "Okei, da skal jeg ikke ha noe. Jeg kan legge varene tilbake, jeg"

Så går jeg, da. Mot kjølerommet. På veien møter jeg butikksjefen. Samtalen lød slik:

Meg: "Du. Når det står 19 kroner på prislappen, skal jeg ikke da få dem til 19 kroner?"
Butikksjefen: "Det tilbudet gikk ut i går"
Meg: "Ja, det har jeg hørt. Men det STÅR jo 19 kroner. Dere må jo fjerne det da?"
Butikksjefen: "Hvor står det?"
Meg: "Altså.. Der biffen ligger"
Butikksjefen: "Hvor?"
Meg: *Peker i retning kjølerommet*
Butikksjefen: *Går på kjølerommet, setter seg ned foran biffen og ser ut som et spørsmålstegn*
Meg: Det står der, 19 kroner *peker på prislappen*
Butikksjefen: I dont understand norwegian
....

Okei, jeg er klar over at jeg var en JÆVLIG kunde og faktisk måtte et eller annet ha klikket i hodet mitt på dette tidspunkt for vanligvis hadde jeg ristet litt på hodet, betalt for biffen og vendt snuten hjemover, men uansett: Det hele endte i Toro tomatsuppe til middag og null fastelavnsboller.

Ukens serie er Carrie the Diaries! Haha, skikkelig utypisk meg å se på noe sånt, men fyttirakkern så søt, fengende og livlig den er. Skikkelig girly!

Ukens antrekk må bli dette under her, fordi det var blå himmel, sol og rause plussgrader!

Ukens innlegg er "Du er ikke alene". Jeg hadde aldri forutsett at så mange ville ta seg tiden til å lese, dele og kommentere det - men det varmer virkelig hjertet mitt. Ikke minst lillebror sitt, som var veldig fornøyd med innlegget og den positive responsen på det. Tusen takk!

Ukens tanke har vært det eventuelle livet etter døden. I know, jeg er rar, men seriøst. Selv om jeg er konfirmert i kirken og en dag vil gifte meg der har jeg ingen håndfast tro. Jeg kan egentlig svært lite om religion i utgangspunktet og er veldig åpen for alt. Når det kommer til livet etter døden, altså. Og i det siste har jeg tenkt veldig på hvor usannsynlig jeg synes det er at vi blir gravd under bakken og bare.. Ligger der helt til vi smuldrer opp. Skjer det ikke noe mer spennende enn som så, liksom?! Jeg tror faktisk muligheten er der for at sjelene våre flyr ut av kroppen og opp i en "after life-himmel". Der lever vi videre og er i tillegg nødt til å se ned på menneskene vi elsker - som alle lurer på hva som skjer etter døden. Og da ser jeg for meg hvor frustrerende det må være å være i after life-himmelen, for du kan jo ikke svare!!

Hvordan har din uke vært?

Uken som gikk

 • 01.02.2016, 14:21

Ukens høydepunkt var gårsdagen med kjæresten. Jeg tror aldri jeg klarer å miste den "gnisten" som så kjent ebber etter hvert i forholdet når man blir for komfortable, for jeg ELSKER å date og ELSKER hverdagsromantikk. Vi kan godt ligge som to slakt i hver vår ende på sofaen, men det er viktig å ikke gro fast der. Jeg er i hvert fall en sucker for restaurantbesøk, spillkvelder og annet gøy, så date med samboeren i går var virkelig alle tiders.

Ukens kjiping må være formen min hele uka. Altså, hva gir du meg? Jeg har vært kvalm og hengt med hodet nedi doskåla to dager og generelt vært ei skikkelig drittkjerring med ustabile humørsvigninger som vil ha både kos og fred på en og samme tid. Og nei, jeg har ikke bolle i ovnen :-PpPpp Starter med blanke ark i dag!

Ukens cravings er som regel friskis og denne uken er intet unntak. Jeg har TRE nærbutikker og INGEN av dem har friskis!! Jeg er så latterlig glad i denne isen, vinter som sommer, så det irriterer meg grønn at ingen kan tilby den. Men ALLE andre is, det skal de selvfølgelig ha i frysedisken.

Ukens serie var Bloodline! Jeg og Jørgen ble akkurat ferdig med første sesong og ble mildt sagt fornøyde når vi fant ut at det kommer en sesong to. Den er helt latterlig mindfuck og holder på spenningen til siste episode (men la selvsagt igjen et par uløste gåter til neste sesong....). Check it out!

Ukens antrekk var hullete jeans, sneakers og en oversized tee fra Brandy Melville. Sistnevnte vil jeg gjerne tipse om, for seriøst, har dere prøvd klærne derfra? Det er farlig deilig kvalitet. Ukens innlegg
 var "Dagens ungdom er noen forbanna helter", fordi vi fortjener å høre det!

Ukens tanke har handlet mye om framtida og hvor jeg til slutt vil ende opp karrieremessig. Jeg har alltid visst hva jeg liker å drive med, men denne uken har jeg fått en ordentlig åpenbaring: Ikke bare KAN jeg få til alt jeg vil, jeg FÅR det til. Jeg har hatt en liten pådriver på skuldra mi den siste tiden, som i det stille sinn har motivert meg og gjort meg enda tryggere på meg selv når det kommer til hva jeg driver med. Jeg vet ikke eksakt hva jeg ender opp med å jobbe som, men framtida skal inkludere mote, tekst og sosiale medier på ett vis. For første gang føles det som at jeg jobber mot et mål som står stabilt og trygt, og det er deilig. Det er deilig å være selvsikker på et område som alltid har vært så fjernt og urealistisk.

Hvordan var din uke?
Gavetips og kule gaver på CoolStuff.no

Ray-Ban 3025 Aviator Solbriller fra Sunglasses Shop


hits


INSTAGRAM@albertiiine


Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©